-->
UFC 3 Undisputed Oyun İnceleme

Oyunun online istatistik sistemi de baştan aşağı iyileştirilmiş ve daha dengeli bir istatistik sistemine geçilmiş. Daha önceki 2 oyunda yer almayan Madison Square Garden ringi de yeni oyunda geri getirilmiş. Gelelim UFC 3 Undisputed grafik olarak ne durumda. Bir dövüş oyunundan beklenilen en önemli şey karakter modellemeleri ve dövüş görüntülerinin gerçekçiliği. Bu konularda da UFC […]

17.02.2012 | mrcappola

Oyunun online istatistik sistemi de baştan aşağı iyileştirilmiş ve daha dengeli bir istatistik sistemine geçilmiş. Daha önceki 2 oyunda yer almayan Madison Square Garden ringi de yeni oyunda geri getirilmiş.

Gelelim UFC 3 Undisputed grafik olarak ne durumda. Bir dövüş oyunundan beklenilen en önemli şey karakter modellemeleri ve dövüş görüntülerinin gerçekçiliği. Bu konularda da UFC 3 gerçekten oldukça başarılı. Özellikle karakter tasarlama ekranındaki detay, dövüşçülerin gerçeğe uygun modellemeleri, göz alıcı efektler ve maç öncesi ring atmosferi size gerçek bir dövüş hissi veriyor. Ancak bazı açılarda dengesiz ve garip vücut modellemeleri göze çarpmıyor da değil.
 

 

Ses ve müzikler açısından ise olması gereken tüm her şeyi sunuyor UFC 3. Bazı etraf seslerinin tekrara etmesi haricinde özellikle sunucunun harika sunumu, atmosferin coşkulu temposu ve dövüş esnasındaki darbe seslerinin tokluğu ses ve müzik olarak sizleri oyunun temposuna sokuyor.

Oynanış olarak UFC 3 Undisputed kesinlikle çok çok iyi. Özellikle uzun Traning modundan ve birkaç dövüş yaptıktan sonra hemen adapte olduğunuz kontroller ve tuş kombinasyonları sayesinde çoklu oyuncu modlarında çok keyifli zaman geçireceğiniz aşikar. Oyunun geliştirilmiş oynanış sistemi, vuruş hissini başarıyla hissettirmesi ve kamera açısının gayet akıcı olması oynanış keyfini çok iyi hissetmenizi sağlıyor.
 

 
Terli vücutlarıyla, kaslı ve atletik yapılarıyla UFC 3 Undisputed dövüşçüleri birçok oyun severin ekranını süsleyeceğe benziyor. Açıkçası dövüş oyunlarına karşı olan ön yargılarımdan dolayı burun kıvırarak oynamaya başladığım oyun, beni bile hayran kitlesine kattı. Ufukla beraber yapmış olduğum bol kanlı ve terli maçlar son zamanlarda en keyif aldığımız çoklu oyunlardan biri haline getirdi UFC 3 Undisputed’i. Daha önce bu seri ile tanışmamış oyun severlere kesinlikle önerebileceğim bir oyun UFC 3 Undisputed.
 

   



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!