-->
Twisted Metal’in Avrupa İçin Çıkış Tarih Ertelendi

Eat Sleep and Play tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen ve 14 Şubat’ta Amerika’da raflarda olacak Twisted Metal’in Avrupa çıkış tarihi de daha önce 17 Şubat olarak açıklanmıştı. Sony’den yeni gelen bilgilere göre Twisted Metal’in çıkış tarihi ertelenmiş.Fakat yalnızca Avrupa çıkış tarihi.Yeni çıkış tarihine gelince, Twisted Metal Avrupa için 1 Mart’ta piyasalarda olacak. Gerekçe olarak ise […]

03.02.2012 | mrcappola

Eat Sleep and Play tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen ve 14 Şubat’ta Amerika’da raflarda olacak Twisted Metal’in Avrupa çıkış tarihi de daha önce 17 Şubat olarak açıklanmıştı.

Sony’den yeni gelen bilgilere göre Twisted Metal’in çıkış tarihi ertelenmiş.Fakat yalnızca Avrupa çıkış tarihi.Yeni çıkış tarihine gelince, Twisted Metal Avrupa için 1 Mart’ta piyasalarda olacak.

Gerekçe olarak ise oyunda bulunan bazı görsel kesintilerin yapılacağı ve hatta Avrupa’da yasaklanabileceği düşünülerek bazı içeriklerin sorun yaratacağı için kaldırılmaya çalışılması gösteriliyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!