-->
The Sims 3 Showtime’ın Tanıtım Bülteni

Sim’lerinizin Şöhret Basamaklarını Tırmanma Hikayesini Paylaşın!   Sim’lerinizin şöhret ve zenginliğe ulaşma hikayesini yaşayın! Sim’iniz bir mekandan diğerine geçer ve gösterilerini sergilerken yıldızlık yolunda yükselişine şahit olacaksınız. The Sims 3 Showtime ilk kez aralarında Sim’lerinizi arkadaşlarınızın oyununa göndermenizi sağlayan Passport özelliğinin de bulunduğu sosyal özellikler sunuyor. Sim’iniz oradayken arkadaşınızın mekanlarında, arkadaşınızın Sim’lerinin önünde gösteri yapabilecek. […]

10.02.2012 | mrcappola

Sim’lerinizin Şöhret Basamaklarını Tırmanma Hikayesini Paylaşın!

 
Sim’lerinizin şöhret ve zenginliğe ulaşma hikayesini yaşayın! Sim’iniz bir mekandan diğerine geçer ve gösterilerini sergilerken yıldızlık yolunda yükselişine şahit olacaksınız. The Sims 3 Showtime ilk kez aralarında Sim’lerinizi arkadaşlarınızın oyununa göndermenizi sağlayan Passport özelliğinin de bulunduğu sosyal özellikler sunuyor. Sim’iniz oradayken arkadaşınızın mekanlarında, arkadaşınızın Sim’lerinin önünde gösteri yapabilecek. Ayrıca arkadaşlarınızla sohbet edebilecek, arkadaşlarınızın duvarlarına mesajlar ve resimler yollayabileceksiniz.

  • Sim’leriniz Şarkıcı, Oyuncu, Sihirbaz ve DJ olarak hayallerini yaşayabilecekler. Diğer Sim’ler için gösteriler yaparken onların şöhret basamaklarını yükselmelerini veya yuhalanıp dibe vurmalarını izleyeceksiniz.
  • Yepyeni sosyal özellikler: arkadaşlarınızla sohbet edin, duvarlarına mesaj yollayın, durum güncellemeleri yapın ve arkadaş listeleri yaratın.
  • Yeni Passport özelliği ile Sim’lerinizi arkadaşınızın oyununa gönderin, arkadaşlarınızın Sim’lerini kendi oyununuza kabul edin!
  • Kendi mekanınızı yaratın! Gösterişli bir konser salonu, devasa bir stadium veya salaş bir bar yaratabilirsiniz. Sahnelerin yapısı Sim’iniz performansını ve kariyerindeki ilerleyişi etkileyecektir.
  • Limited Edition versiyonu ile Sim’inizin gösterileri için bonus mekan ve sahne sahibi olun!

 

Platform: PC / MAC

Çıkış Tarihi: Mart 2012

Oyuncu Sayısı:1

 

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!