-->
The Last of Us’ın İlk Oyun İçi Ekran Görüntüleri

Naughty Dog tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen The Last of Us’ın Game Informer dergisi tarafından ilk oyun içi ekran görüntüleri yayınlandı. PlayStation 3 exclusive ve Naughty Dog’un hayatta kalma oyunu The Last of Us’da Joel ve Ellie kıyamet sonrası yeni dünyada hayatta kalmak için savaşıyorlar. Oyun,  kısmen ABD’nin Pittsburgh kentinde geçiyor.Hatta silah ve dövüş öğelerine de sahip olan The Last of Us’ın […]

03.02.2012 | mrcappola

Naughty Dog tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen The Last of Us’ın Game Informer dergisi tarafından ilk oyun içi ekran görüntüleri yayınlandı.

PlayStation 3 exclusive ve Naughty Dog’un hayatta kalma oyunu The Last of Us’da Joel ve Ellie kıyamet sonrası yeni dünyada hayatta kalmak için savaşıyorlar. Oyun,  kısmen ABD’nin Pittsburgh kentinde geçiyor.Hatta silah ve dövüş öğelerine de sahip olan The Last of Us’ın ekran görüntülerinin ikincisinde Joel Pittsburgh köprüsünü işaret ediyor.

Dilerseniz şimdi fazla söze gerek bırakmayan bizleri daha da heyecanlandırmaya yetecek cinsten olan harika görsellere bakalım:

 

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!