-->
The Last of Us’dan Yeni Ekran Görüntüleri Geldi

Naughty Dog’un PlayStation 3 exclusive oyunlarından The Last of Us’ın yeni ekran görüntüleri geldi.The Last of Us’ın birkaç gün önce de ilk oyun içi ekran görüntüleri Game Informer dergisi  tarafından yayınlanmıştı. Hayatta kalma-korku türündeki The Last of Us’da Joel ve Ellie kıyamet sonrası yeni dünyada hayatta kalmak için savaşıyorlar.Oyun, kıyametten sonra ABD’de kalanlarla acımasızlaşan Joel’in ve yaşının çok ötesinde bilge cesur bir genç genç kız […]

09.02.2012 | mrcappola

Naughty Dog’un PlayStation 3 exclusive oyunlarından The Last of Us’ın yeni ekran görüntüleri geldi.The Last of Us’ın birkaç gün önce de ilk oyun içi ekran görüntüleri Game Informer dergisi  tarafından yayınlanmıştı.

Hayatta kalma-korku türündeki The Last of Us’da Joel ve Ellie kıyamet sonrası yeni dünyada hayatta kalmak için savaşıyorlar.Oyun, kıyametten sonra ABD’de kalanlarla acımasızlaşan Joel’in ve yaşının çok ötesinde bilge cesur bir genç genç kız olan Ellie ile hayatta kalmak için yola çıktıkları yolculuğu konu ediyor.

Lafı fazla uzatmadan sizleri o güzel görsellerle baş başa bırakıyorum:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!