-->
The Darkness II’nin Tanıtım Bülteni

Yılın heyecanla beklenen korku-aksiyon oyunu The Darkness II içerdiği eşi benzeri görülmemiş şiddet unsurları içinizdeki karanlığı ortaya çıkaracak. The Darkness II 2007’nin milyon satan oyunu The Darkness’ın devam oyunudur ve oyuncuların bir yandan iki silahıyla ateş ederken, diğer yandan Şeytan Kollarıyla nesneleri ve düşmanları yarmasını, tutmasını ve fırlatmasını sağlayan Quad-Wielding™ ile benzersiz bir savaş mekaniği […]

10.02.2012 | mrcappola

Yılın heyecanla beklenen korku-aksiyon oyunu The Darkness II içerdiği eşi benzeri görülmemiş şiddet unsurları içinizdeki karanlığı ortaya çıkaracak.

The Darkness II 2007’nin milyon satan oyunu The Darkness’ın devam oyunudur ve oyuncuların bir yandan iki silahıyla ateş ederken, diğer yandan Şeytan Kollarıyla nesneleri ve düşmanları yarmasını, tutmasını ve fırlatmasını sağlayan Quad-Wielding™ ile benzersiz bir savaş mekaniği sunmaktadır. Oyun ışığa karşı karanlığın tematik öğeleri, derin ve sürprizlerle dolu hikayesi ve çizgiroman kökenlerine sadık kalan, el çizimi grafik tekniğiyle ön plana çıkmaktadır.

The Darkness II Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 10 Şubat 2012’de dünya genelinde satışa çıkacaktır.

Benzersiz Vendettas Co-Op Deneyimi

Zengin online modda benzersiz silahlar, dövüş stilleri ve dört yeni karakterle senaryoya dayalı oynanış için geri sayım başladı.

The Darkness II, tek kişilik hikayeye paralel olarak ilerleyen ve yüksek tempolu co-op deneyimi “Vendettas” içeriği ile oyunseverleri büyülemek için yola çıktı. Dört kişiye kadar oynanabilecek olan Vendettas oyuncuların her biri kendine özgü Darkness silahına sahip dört karakterden birini seçerek tehlikeli ve kanlı bir yolculuğa çıkmalarını sağlayacak. Vendettas, her bir karakterin Jackie Estacado’nun Brotherhood’u alt etme yolculuğundaki hayati rollerini ortaya serecek.

Jackie’nin tek kişilik anlatımındaki önemli noktalarla paralel ilerleyecek olan Vendettas, tematik olarak tek kişilik hikayeye bağlanırken benzersiz, paralel görevler sunarak The Darkness II evrenini genişletecek. Dört oyuncu bir arada The Darkness II hikayesine katılacak ve ana hikayede yer almayan çeşitli ortamları keşfedecekler.

Vendettas ayrıca dört karakter için de çok boyutlu senaryolarda değişken savaşlar sunacak. Her karakter düşmanlarını mümkün olan en vahşi şekillerde öldürmek için benzersiz savaş yeteneklerine sahip olacak. Oyuncular karanlık gücü kullanabilen Inugami, Shoshanna, Jimmy Wilson ve J.P. DuMond karakterleri arasından seçim yapabilecekler.

Düşman Türleri

The Brotherhood

The Brotherhood hak yolunda ilerleme amacıyla ortaya çıkmış; tarikatları bin yıl önce bir Aziz tarafından kurulmuştu. Baştan beri dünyadaki kötülüğün aslında son derece gerçek olduğunun ayırdına varmışlardı. The Darkness da kötülüğün ajanlarından biriydi. Onu yakalamaya ve yok etmeye, tarih boyunca bıraktığı izi ortadan kaldırmaya çalışmışlardı. Ancak Darkness doğası gereği karşısına çıkanları yozlaştırıyordu. Böylece Brotherhood, Darkness’ı yok etmek isteyen bir şeyden, onu kontrol etmek ve kullanmak isteyen bir şeye dönüşmüştü. The Brotherhood, Darkness’ın taşıyıcısı olan Jackie’yi yalnızca bir konakçı olarak görmekteydi. Amaçları Darkness’ı Jackie’den çıkarmaktı ve güçleriyle savaşmak için ışığı kullanan savaş taktikleri geliştirmişlerdi.

Support Brotherhood

The Brotherhood’un Darkness peşindeki uzun süreli av yolculuğu, Darkness’ı ve konağını zayıflatmak ve yenmek için yeni yöntemler geliştirmelerini sağlamıştı. Support Brotherhood standart mermilerle normal saldırılar yapmak yerine, Jackie’ye Darkness’ı zayıflatan kör edici bir ışıkla saldıran ve Jackie’nin kendini iyileştirmesini veya Şeytan Kollarını kullanmasını engelleyen bir ışık topu taşımaktadır.

Melee

Brotherhood’un yakın savaş piyadeleri adından da anlaşılacağı gibi hedeflerine doğrudan saldırmayı tercih ederler. Büyük kalkan eldivenleri ve özel tasarlanmış sopaları ile bu askerler hiç beklemediğiniz anda dibinizde biteceklerdir.

Shield

The Brotherhood askerleri The Darkness ile savaşmak üzere tasarlanmış ve ekstra koruma sağlayan zırhlara sahiptir. The Shield Brotherhood askerleri de kendilerini mermilerden ve Şeytan Kolu saldırılarından koruyan dev bir kalkan kullanır. Bunları alt etmenin yolu arkalarından veya yan taraflarından yaklaşarak farklı bir strateji kullanmak veya Swarm gibi bir Darkness gücü sayesinde onları sersemletip saldırmaktır. Jackie ayrıca tutucu şeytan kolunu kullanarak The Brotherhood askerlerinin kalkanlarını çekebilir.

Whip

Bazı Brotherhood askerleri kırbaç kullanır ve Jackie’ye uzak mesafeden saldırarak ciddi fiziksel zarar verebilirler. Belli mesafeden kullanıldıklarında Jackie’yi silahsız hale getirmeleri de mümkündür.

Rookie

Rookie Brotherhood askerleri tabancalardan yarı otomatik tüfeklere kadar çok çeşitli silahlar kullanabilir ve uzak mesafeden ciddi zararlar verebilirler. Genellikle çatışmalarda geri planda kalmayı tercih eden bu askerleri çoğunlukla bir Support Brotherhood askerinin yanında görürsünüz; bu ikisi birlikte yandan saldırma taktikleri kullanarak Jackie’yi alt etmeye çalışacaklardır.

 

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!