-->
Street Fighter X Tekken’in Tanıtım Bülteni

Dövüş türünün iki lideri arasında uzun zamandır beklenen karşılaşma nihayet gerçek oluyor. STREET FIGHTER™ X TEKKEN™ inanılmaz takım maçları, her iki seriden tanınmış karakterler ve dövüş oyunları tarihinin en kapsamlı kadrolarından biriyle karşınıza çıkacak. Street Fighter™ IV’ün başarılı dövüş motoruna eklenen yeni oyun mekanikleri sayesinde hem Street Fighter™, hem de TEKKEN™ oyuncuları aradıkları her şeyi […]

10.02.2012 | mrcappola

Dövüş türünün iki lideri arasında uzun zamandır beklenen karşılaşma nihayet gerçek oluyor. STREET FIGHTER™ X TEKKEN™ inanılmaz takım maçları, her iki seriden tanınmış karakterler ve dövüş oyunları tarihinin en kapsamlı kadrolarından biriyle karşınıza çıkacak.

Street Fighter™ IV’ün başarılı dövüş motoruna eklenen yeni oyun mekanikleri sayesinde hem Street Fighter™, hem de TEKKEN™ oyuncuları aradıkları her şeyi bu oyunda bulacaklar.

•             Rüya maçları – Street Fighter’dan Ryu, Ken, Guile, Able ve Chun-Li, TEKKEN’den Kazuya, Nina, King, Marduk ve Bob gibi onlarca oynanabilir karakter.

•             Gerçek Zamanlı Takım Dövüşleri – İki kişilik takımlar halinde dövüşün ve karakterler arasında stratejik geçişler yapın.

•             Tanıdık Kontroller – Street Fighter X Tekken’deki kontroller her iki serinin oyuncularına da tanıdık gelecek.

•             Havada Tutma Sistemi – Street Fighter X Tekken’in havaya fırlatma sistemi sayesinde rakiplerinizi Tekken-tarzı havada tutabileceksiniz.

•             Kapsamlı Online Modlar – Super Street Fighter™ IV’ün online modlarına ek olarak,

Street Fighter X Tekken tamamen geliştirilebilir online işlevler ve yeni sürprizlerle geliyor.

 

Tür: Dövüş

Platformlar: PS3™, Xbox 360®

Çıkış Tarihi: 2012

Geliştirici: Capcom

Yapımcı: Capcom

 

TANITIM BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!