-->
Steam’de Skyrim İndirimi ve PC İçin Ücretsiz DLC

The Elder Scrolls V: Skyrim’in beklenen mod araçları (Creation Kit) çıktı ve bunun üzerine Bethesda başarılı oyununu Valve’ın online satış platformu Steam’de indirime sundu. The Elder Scrolls V: Skyrim bu hafta boyunca Steam’de %3 indirimde. Bununla birlikte daha önceki üçüncü ve dördüncü The Elder Scrolls oyunlarınada indirim yapıldı.3 oyunu içinde barındıran The Elder Scrolls Collection (The […]

08.02.2012 | mrcappola

The Elder Scrolls V: Skyrim’in beklenen mod araçları (Creation Kit) çıktı ve bunun üzerine Bethesda başarılı oyununu Valve’ın online satış platformu Steam’de indirime sundu. The Elder Scrolls V: Skyrim bu hafta boyunca Steam’de %3 indirimde.

Bununla birlikte daha önceki üçüncü ve dördüncü The Elder Scrolls oyunlarınada indirim yapıldı.3 oyunu içinde barındıran The Elder Scrolls Collection (The Elder Scrolls III: Morrowind- Game of the Year Edition, The Elder Scrolls IV: Oblivion- Game of the Year Edition, The Elder Scrolls V: Skyrim) paketi %50 indirimli olarak 49.99 dolar,oyunları tek tek almak isterseniz de The Elder Scrolls III: Morrowind- Game of the Year Edition %50 indirimli olarak 9.99 dolar, The Elder Scrolls IV: Oblivion- Game of the Year Edition %50 indirimli olarak 9.99 dolar ve The Elder Scrolls V: Skyrim’de %33 indirimli olarak 39.99 dolara satışta.Yine The Elder Scrolls IV: Oblivion® Game of the Year Edition Deluxe’de %50 indirim kapsamında 12.49 dolardan işlem görüyor.

Ayrıca Bethesda ,PC oyuncularına da daha önce haberini verdiği sürprizini açığa çıkardı.Mod araçlarıyla birlikte oyunun ilk DLC’si Skyrim: High Resolution Texture Pack (Free DLC) ücretsiz olarak PC’lere özel Steam’de indirilmeye hazır.İndirimlerin ve ücretsiz DLC’nin yer aldığı Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Son olarak Skyrim Workshop ve Creation Paketi için Bethesda’nın daha önce yayınladığı paketin içeriğini,nasıl kullanılacağı ve indirileceği bilgilerine yer verdiği videolara aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 


 


 


 



Popüler Haberler


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.


Take-Two Interactive, 460 milyon dolarlık bir anlaşmayla Borderlands serisinin geliştiricisi Gearbox Entertainment’ı satın aldığını duyurdu.


Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus aboneleri için Nisan ayı ücretsiz oyunlarını açıkladı.


Epic Games, her hafta ücretsiz oyunlar sunarak oyunculara keyifli bir deneyim yaşatmaya devam ediyor. Bu hafta ücretsiz olarak sunulan “Islets” oyununun ardından, bir sonraki haftanın ücretsiz oyunu da sızdırıldı.