-->
Star Wars: The Old Republic Pasifik’e Açılıyor!

Bioware tarafından geliştirilen MMO oyunlarından Star Wars: Old Republic, Mart ayından itibaren Avustralya, Hong Kong, Yeni Zelanda ve Singapur’da aktif olacak. Pasifik bölgesinde 1 Mart’ta piyasaya sunulacak oyunun Avustralya’da olacağı belirtilen özel sunucuları da aynı tarihte açılacak.Bu bölgede yaşayan insanlar daha önce oyuna sahip olmuşlarsa 28 Şubat tarihinden önce başvurarak ücretsiz olarak karakterlerini Pasifik Asya […]

15.02.2012 | ulasufuk

Bioware tarafından geliştirilen MMO oyunlarından Star Wars: Old Republic, Mart ayından itibaren Avustralya, Hong Kong, Yeni Zelanda ve Singapur’da aktif olacak.

Pasifik bölgesinde 1 Mart’ta piyasaya sunulacak oyunun Avustralya’da olacağı belirtilen özel sunucuları da aynı tarihte açılacak.Bu bölgede yaşayan insanlar daha önce oyuna sahip olmuşlarsa 28 Şubat tarihinden önce başvurarak ücretsiz olarak karakterlerini Pasifik Asya sunucularına aktarabilecekler.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!