-->
Saints Row: The Third’e Bloodsucker Pack DLC’si Geliyor + Video

Saints Row: The Third için Bloodsucker Pack isimli yeni DLC paketi geliyor. 28 Şubat’ta çıkacak olan yeni içerikte,yeni yeteneklerle vampir misali kurbanlarımızın kanını emerek can kazanma olanağına sahip olacağız. Bunun yanı sıra DLC ile ekstra para kazanmak için VIP Cash Boost Bonus, VIP Hourly Income Bonus, VIP Respect Bonus, VIP Scavenge Bonus’larına sahip olacaksınız. Professor Genki‘nin 1.000.000$ taşıdığı ve ondan parayı alıp […]

27.02.2012 | mrcappola

Saints Row: The Third için Bloodsucker Pack isimli yeni DLC paketi geliyor. 28 Şubat’ta çıkacak olan yeni içerikte,yeni yeteneklerle vampir misali kurbanlarımızın kanını emerek can kazanma olanağına sahip olacağız.

Bunun yanı sıra DLC ile ekstra para kazanmak için VIP Cash Boost Bonus, VIP Hourly Income Bonus, VIP Respect Bonus, VIP Scavenge Bonus’larına sahip olacaksınız.

Professor Genki‘nin 1.000.000$ taşıdığı ve ondan parayı alıp kendimizin sahip olacağı söyleneni DLC için birde tanıtım videosu yayınlandı.

İşte Bloodsucker Pack’in videosu:

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!