-->
PS Vita İçin Fireworks ve Cliff Diving İsimli 2 Yeni AR Oyunu

Sony Santa Monica’nın kıdemli müdürü Dave Thach PS Vita için iki yeni Augmented Reality oyununu yayınladığı video ile tanıttı. Fireworks ve Cliff Diving isimli oyunlar 22 Şubat tarihinde ücretsiz olarak PSN’de yayınlanacak. AR destekli oyunların her ikisinde de AR kartlarının yanı sıra dokunmatik ekranda kullanılıyor. Fireworks’de havai fişekleri zamanında patlatmaya çalışırken, Cliff Diving’de de akrobatik […]

10.02.2012 | mrcappola

Sony Santa Monica’nın kıdemli müdürü Dave Thach PS Vita için iki yeni Augmented Reality oyununu yayınladığı video ile tanıttı. Fireworks ve Cliff Diving isimli oyunlar 22 Şubat tarihinde ücretsiz olarak PSN’de yayınlanacak.

AR destekli oyunların her ikisinde de AR kartlarının yanı sıra dokunmatik ekranda kullanılıyor. Fireworks’de havai fişekleri zamanında patlatmaya çalışırken, Cliff Diving’de de akrobatik atlayışlar yapmaya çalışıyoruz.Ayrıca PS Vita kutulu sürümünde 6 AR kartı da olacak.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!