-->
Prototype 2’den Yeni Oynanış Videosu

Radical Entertainment tarafından geliştirilen 24 Nisan’da PS3,ve Xbox 360 için 24 Temmuzda’da PC için çıkış yapacak Prototype 2’nin yeni oynanış videosu yayınlandı. Eşi ve çocuğunun Mercer virüsü sebebiyle öldüğünün ve James Heller’in Kırmızı Bölge’ye gitmek için istekte bulunmasıyla başlayan videoda karakterimiz Alex Mercer ile karşılaşıyor.Sonrasında ise birdenbire karşımıza kocaman bir yaratık çıkıyor ve karakterimiz yaratıktan […]

16.02.2012 | mrcappola

Radical Entertainment tarafından geliştirilen 24 Nisan’da PS3,ve Xbox 360 için 24 Temmuzda’da PC için çıkış yapacak Prototype 2’nin yeni oynanış videosu yayınlandı.

Eşi ve çocuğunun Mercer virüsü sebebiyle öldüğünün ve James Heller’in Kırmızı Bölge’ye gitmek için istekte bulunmasıyla başlayan videoda karakterimiz Alex Mercer ile karşılaşıyor.Sonrasında ise birdenbire karşımıza kocaman bir yaratık çıkıyor ve karakterimiz yaratıktan kurtulmaya çalışıyor.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri videoyla baş başa bırakıyorum:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!