-->
Nintendo 3DS’in Satış Rakamları Açıklandı

Nintendo, 3DS satışlarıyla ilgili bir basın bildirisi yayınladı ve 3DS satışlarının Japonya’da 5 milyonu geçtiğini açıkladı. Hızlı çıkış yapan ve sonradan düşüşe geçen Nintendo 3DS, 2011’in ikinci yarısından itibaren de Nintendo’nun yüzünü yeniden güldürmeye başlamıştı.3DS yine verilen bilgilere göre konsol dünya çapında şimdiye kadar 15 milyon adet sattı. Nintendo 3DS ile konsoldan önceki neslin satışlarını kıyaslayan […]

22.02.2012 | ulasufuk

Nintendo, 3DS satışlarıyla ilgili bir basın bildirisi yayınladı ve 3DS satışlarının Japonya’da 5 milyonu geçtiğini açıkladı.

Hızlı çıkış yapan ve sonradan düşüşe geçen Nintendo 3DS, 2011’in ikinci yarısından itibaren de Nintendo’nun yüzünü yeniden güldürmeye başlamıştı.3DS yine verilen bilgilere göre konsol dünya çapında şimdiye kadar 15 milyon adet sattı.

Nintendo 3DS ile konsoldan önceki neslin satışlarını kıyaslayan bir de grafik yayınladı.3DS’in en iyi satış rakamına ulaştığını gördüğümüz grafiğe aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!