-->
Nexuiz İçin Yeni Video ve Ekran Görüntüleri

Dağıtımı THQ tarafından üstlenilen Nexuiz için ‘Dynamic Mutators’ videosu ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı. Nexuiz ,2005 yılında Alientrap tarafından geliştirilmiş ve önemli ölçüde modifiye edilmiş Quake Engine ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.Şimdi ise IllFonic  tarafından CryEngine 3 oyun motoruyla geliştirilip yeniden oyunseverlerin karşısına çıkacak. Xbox Live Arcade ‘House Party’ promosyonunun bir parçası olarak Xbox 360 için 29 Şubat’ta […]

17.02.2012 | ulasufuk

Dağıtımı THQ tarafından üstlenilen Nexuiz için ‘Dynamic Mutators’ videosu ve yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Nexuiz ,2005 yılında Alientrap tarafından geliştirilmiş ve önemli ölçüde modifiye edilmiş Quake Engine ile kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.Şimdi ise IllFonic  tarafından CryEngine 3 oyun motoruyla geliştirilip yeniden oyunseverlerin karşısına çıkacak.

Xbox Live Arcade ‘House Party’ promosyonunun bir parçası olarak Xbox 360 için 29 Şubat’ta Xbox Live üzerinden 800 MS puanından yayınlanacak Nexuiz,PC ve PS3 içinse bahar aylarında çıkış yapacak.Oyun için yayınlanan video ve yeni ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Nexuiz – Dynamic Mutators Feature-video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/nexuiz.jpg ‘ ]

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!