-->
Metal Gear Solid HD Collection’ın Vita Sürümünden Yeni Görseller

Geçtiğimiz gün Metal Gear Solid HD Collection’ın PS Vita sürümünden ilk görüntü paylaşılmıştı.Şimdi de oyun için 2 yeni ekran görüntüsü ve yeni bilgiler geldi. Yeni gelen bilgilere göre, Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vita sürümünde arka dokunmatik touch pad kontrolleri kullanılacak.Hideo Kojima,Vita’nın arka dokunmatik panelini kullanarak düşmanın boğazını bıçakla dilimleyebileceğimizi,ön ekrana dokunarak da FPS/TPS kameraları […]

08.02.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz gün Metal Gear Solid HD Collection’ın PS Vita sürümünden ilk görüntü paylaşılmıştı.Şimdi de oyun için 2 yeni ekran görüntüsü ve yeni bilgiler geldi.

Yeni gelen bilgilere göre, Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vita sürümünde arka dokunmatik touch pad kontrolleri kullanılacak.Hideo Kojima,Vita’nın arka dokunmatik panelini kullanarak düşmanın boğazını bıçakla dilimleyebileceğimizi,ön ekrana dokunarak da FPS/TPS kameraları arasında geçiş yapılabileceğini açıkladı.Ayrıca, gerçek dokunmatik panel üzerinde birinci şahıs kamera ile sol ve sağ yönlerini yakınlaştırmak veya uzaklaştırmak için kullanabileceğimiz ve bir nevi görünümü gererek kendiniz kadar uzatabileceksiniz.

Şimdi yeni görseller:

 

 



Popüler Haberler


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.