-->
Medal of Honor: Warfighter’ın İlk Detayları

Geçtiğimiz günlerde duyurulan EA’in bu yılki iddialı projelerinden FPS oyunu Medal of Honor: Warfighter’ın ilk detayları BeefJack sitesinden geldi. Daha önce gelen bilgilerde oyun 2010 yılında çıkış yapan hikaye olarak Medal of Honor’un devamı niteliğinde olacak. Tier 1 operasyonlarını konu alacak oyunda Preacher,Voodoo,Mother ve diğer ana karakterler yine bizlerle olacak. Görev yapacağımız bölgelerden biri de […]

28.02.2012 | mrcappola

Geçtiğimiz günlerde duyurulan EA’in bu yılki iddialı projelerinden FPS oyunu Medal of Honor: Warfighter’ın ilk detayları BeefJack sitesinden geldi.

Daha önce gelen bilgilerde oyun 2010 yılında çıkış yapan hikaye olarak Medal of Honor’un devamı niteliğinde olacak. Tier 1 operasyonlarını konu alacak oyunda Preacher,Voodoo,Mother ve diğer ana karakterler yine bizlerle olacak. Görev yapacağımız bölgelerden biri de biri de Filipinler olacak ve orada sular altında kalan Isabela City adlı bir şehirde bulunacağız.Aynı zamanda ekipte bulunanların kişisel konularını da senaryo modunda göreceğiz.

Sitede belirtilene göre de oyunun senaryo modunda oyuncular daha serbest bir ortamda olacaklar.Dergide verilen örneğe göre,esirlerin bulunduğu bir odaya isterseniz kapıyı kırıp,isterseniz C4 ile patlatıp,isterseniz de sis bombasıyla ortalığı toz duman edip girebileceğiz.

Yine çoklu oyunculu kısmına da değinen site, Medal of Honor: Warfighter’ın co-op modunun içereceğini belirtmiş. Co-op modundaki görevler ise ana senaruodan bağımsız olacak. Versus multiplayer seçeneğinde ise “Hardcore” modu oyuna eklenecek ve bu mod sayesinde tek bir kurşınla düşmanı yere serebileceğiz.

Multiplayer modunda da ilk defa Amerikan Özel Güçleri’nden farklı olarak British SAS, Australian SASR, Polish GROM ve German KSK isimli birliklerin bulunduğu herhangi bir grupta yer alabileceğiz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!