-->
Max Payne 3’ten Yeni Tanıtım Videosu ve Ekran Görüntüleri

Rockstar Games Max Payne 3 için yeni bir tanıtım videosu ve ekran görüntüleri yayınladı. Yayınlanan ekran görüntülerinde 608 Bull silahı, São Paulo’s kartelleri ve Comando Sombra’yı görüyoruz.Ayrıca yine yayınlanan tanıtım videosu da silah tanıtımı üzerine.Yine 608 Bull tabancasının tanıtıldığı videoda silahın oyun içerisindeki özellikleri gösteriliyor. Son olarak Max Payne 3’ün resmi web sitesinin açıldığını da hatırlatarak […]

03.02.2012 | mrcappola

Rockstar Games Max Payne 3 için yeni bir tanıtım videosu ve ekran görüntüleri yayınladı.

Yayınlanan ekran görüntülerinde 608 Bull silahı, São Paulo’s kartelleri ve Comando Sombra’yı görüyoruz.Ayrıca yine yayınlanan tanıtım videosu da silah tanıtımı üzerine.Yine 608 Bull tabancasının tanıtıldığı videoda silahın oyun içerisindeki özellikleri gösteriliyor.

Son olarak Max Payne 3’ün resmi web sitesinin açıldığını da hatırlatarak sizleri video ve ekran görüntüleriyle baş başa bırakıyorum:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Max Payne 3 – 608 Bull video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/max_payne_3_1.png ‘ ]

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!