-->
Max Payne 3′ün Müthiş Videosunu Bir de Türkçe Altyazılı Olarak İzleyin

Rockstar Games, Max Payne 3’ün dün yayınladığımız videosunun Aral Game tarafından Türkçe altyazılı hali geldi. Rodrigo Branco’nun güzel eşi Fabiana’nın Max’in koruması altındayken kaçırılması ile başlayarak oyunun hikayesi hakkındaki detayları gözler önüne sermeye başlıyor. Max gerçeği ortaya çıkarmak ve kaçırılan kadını kurtarmak için kanunsuz sokak çeteleri, acımasız milisler ve kendi içerisindeki çelişkiler ile savaşıyor. Tamamen oyun […]

17.02.2012 | mrcappola

Rockstar Games, Max Payne 3’ün dün yayınladığımız videosunun Aral Game tarafından Türkçe altyazılı hali geldi.

Rodrigo Branco’nun güzel eşi Fabiana’nın Max’in koruması altındayken kaçırılması ile başlayarak oyunun hikayesi hakkındaki detayları gözler önüne sermeye başlıyor. Max gerçeği ortaya çıkarmak ve kaçırılan kadını kurtarmak için kanunsuz sokak çeteleri, acımasız milisler ve kendi içerisindeki çelişkiler ile savaşıyor.

Tamamen oyun içi görüntüler kullanılarak yapılan bu fragman, Max Payne 3 oyununun ne denli detaylı olacağı konusunda fikir sahibi olmamızı sağladı. Şu anda ön siparişte bulunan Max Payne 3’ün konsol versiyonları 18 Mayıs’ta, PC versiyonu ise 1 Haziran’da raflarda yerini alacak.

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Max Payne 3 Türkçe Altyazılı Fragmanı.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/MPayne3.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!