-->
Mass Effect 3’ün Tanıtım Bülteni

Mass Effect 3 ile Dünya’yı durdurulması neredeyse imkansız bir düşmandan geri almak için tüm galaksiyi kapsayan bir savaşın içine çekilecek – ve nasıl savaşacağınıza tamamen kendiniz karar vereceksiniz. Devrim yaratan interaktif hikaye anlatımı ile heyecan dolu aksiyonun bir araya geldiği oyunda vereceğiniz her bir kararın yok edici ve ölümcül sonuçları olabilecek. Siz Komutan Shephard’sınız, Dünya’yı […]

10.02.2012 | mrcappola

Mass Effect 3 ile Dünya’yı durdurulması neredeyse imkansız bir düşmandan geri almak için tüm galaksiyi kapsayan bir savaşın içine çekilecek – ve nasıl savaşacağınıza tamamen kendiniz karar vereceksiniz. Devrim yaratan interaktif hikaye anlatımı ile heyecan dolu aksiyonun bir araya geldiği oyunda vereceğiniz her bir kararın yok edici ve ölümcül sonuçları olabilecek. Siz Komutan Shephard’sınız, Dünya’yı yok olmaktan kurtarabilecek yegane kişi. Ama bu görevde yalnız değilsiniz. Emrinizde savaş tecrübesine sahip elit askerler bulunuyor. Düşmanları askerlerinizle yanlardan sarabilir veya onları yalnız başınıza tek tek haklayabilirsiniz. İster siperlerin arkasına saklanabilir, ister cesur biçimde ateşe atılabilirsiniz. Mesafenizi koruyarak taktik saldırılar planlayabilir veya ölümcül omniblade yardımıyla yok edici yakın saldırılarda bulunabilirsiniz. 6 Mart 2012’de Dünya için savaş Xbox 360, PlayStation 3 ve PC’de başlıyor.

  • Yolunuzu Seçim – İster yüksek tempolu bir sinematik deneyim yaşayın, ister daha derin, seçimlere dayalı bir anlatımı tercih edin. Her ikisinde de savaşlarla yıpranmış bir galaksiyi ortak bir düşmana karşı birleştirerek heyecan dolu savaşlara katılacaksınız.
  • Zengin, Çok Dallı Hikaye — Seçimlerinizle belirlenen bir çok farklı sonuca sahip olan interaktif hikaye anlatımı size eşsiz bir deneyim yaşatacak. Mass Effect 3 duygusal çekiciliği olan hikayeler hakkında bildiklerinizi kökten değiştirecek.
  • Kişiselleştirilebilir Silah ve Yetenekler — Karakterinizi ve ekibinizi her biri güçlü geliştirmelere ve modifikasyonlara sahip onlarca silah ve yetenekle donatın.
  • Sınıf Bazlı, İşbirlikli Çokluoyuncu Görevleri — Dört kişilik işbirliği görevlerinde arkadaşlarınızla omuz omuza savaşın. Farklı ırklar ve sınıflar arasından seçim yapın ve yeteneklerinizi birleştirerek zorlukların üstesinden gelin. Elde edeceğiniz başarı tek kişilik oyunun sonucuna etki edebilir.
  • Adrenalin Dolu Oynanış — Yüksek tempolu, yürek hoplatan, aksiyon dolu savaşlarda her bir mermiyi hissedecek, siperlerin ardına yuvarlanacak ve ağır silahlarınızla ölüm saçacaksınız.
  • Acımasız ve Zeki Düşmanlar — Savaş taktiklerinizi sürekli olarak zorlayacak ve kendinizi tehdit altında hissettirecek acımasız düşmanlarla savaşacaksınız.

Platform: XBOX 360, PS3, PC

Çıkış Tarihi: Mart

 

TANITIM BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!