-->
Mass Effect 3’ün From Ashes DLC’sinden Ekran Görüntüleri

6 Mart’ta PS3,Xbox 360 ve PC için piyasalardaki yerini alacak Mass Effect 3’ün çıktığı gün indirilebilecek ilk DLC’si olan From Ashes’in ekran görüntüleri geldi. Prothean ırkından bir takım arkadaşı sunacak indirilebilir içerikte Eden Prime’da bir maceraya sürükleneceğiz.Bunların yanısıra yeni silah ve her bir takım arkadaşının alternatif görünüme kavuşmasının sağlanacağı DLC’nin Collector’s Edition paketinin içinde hazır bulunduğunu da […]

26.02.2012 | mrcappola

6 Mart’ta PS3,Xbox 360 ve PC için piyasalardaki yerini alacak Mass Effect 3’ün çıktığı gün indirilebilecek ilk DLC’si olan From Ashes’in ekran görüntüleri geldi.

Prothean ırkından bir takım arkadaşı sunacak indirilebilir içerikte Eden Prime’da bir maceraya sürükleneceğiz.Bunların yanısıra yeni silah ve her bir takım arkadaşının alternatif görünüme kavuşmasının sağlanacağı DLC’nin Collector’s Edition paketinin içinde hazır bulunduğunu da belirtelim.

İşte yayınlanan görseller:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!