-->
Lollipop Chainsaw’a Ön Sipariş Kostümleri

Warner Bros Interactive, Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw için ön-sipariş ayrıntılarını açıkladı.Vereceğiniz ön sipariş ile karakterlerinize ekstra kostümler giydirebileceksiniz. Açıklamaya göre Amazon’dan ön sipariş verenler Juliet,Best Buy’dan ön sipariş verenler Foxy Funk ve Goth Girl, GameStop’tan ön sipariş verenler de Evil Dead’den Ash kostümüne sahip olacak. Kostümler için yayınlanan tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan […]

03.02.2012 | mrcappola

Warner Bros Interactive, Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen Lollipop Chainsaw için ön-sipariş ayrıntılarını açıkladı.Vereceğiniz ön sipariş ile karakterlerinize ekstra kostümler giydirebileceksiniz.

Açıklamaya göre Amazon’dan ön sipariş verenler Juliet,Best Buy’dan ön sipariş verenler Foxy Funk ve Goth Girl, GameStop’tan ön sipariş verenler de Evil Dead’den Ash kostümüne sahip olacak.

Kostümler için yayınlanan tanıtım videosuna ve ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Lollipop Chainsaw Sexy Skins -video.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/lollipopChainsaw6.jpg ‘ ]

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!