-->
İşte Ninja Gaiden 3’ün Kutu Tasarımı

Team Ninja tarafından geliştirilen ve dağıtımı da Tecmo Koei tarafından üstlenilen Ninja Gaiden 3’ün kutu tasarımı yayınlandı. Ayrıca Japonya’da serinin önceki oyunlarına oranla daha fazla ön sipariş aldığı belirtiliyor.Tabi bunda ön sipariş veren kullanıcılara Dead or Alive 5’in demosunun sunulmasının katkısı büyük.Ninja Gaiden 3, Xbox 360 ve PS3 için 20 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 23 Mart’ta […]

17.02.2012 | mrcappola

Team Ninja tarafından geliştirilen ve dağıtımı da Tecmo Koei tarafından üstlenilen Ninja Gaiden 3’ün kutu tasarımı yayınlandı.

Ayrıca Japonya’da serinin önceki oyunlarına oranla daha fazla ön sipariş aldığı belirtiliyor.Tabi bunda ön sipariş veren kullanıcılara Dead or Alive 5’in demosunun sunulmasının katkısı büyük.Ninja Gaiden 3, Xbox 360 ve PS3 için 20 Mart’ta Kuzey Amerika’da, 23 Mart’ta Avrupa’da piyasalardaki yerini alacak.

Aşağıdan yayınlanan kutu tasarımına bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!