-->
Grand Theft Auto IV: Stories PS Vita İçin mi Geliyor

Ps Vita piyasaya sunulduğundan beri özellikle oyunlar açısından oldukça ses getiriyor. Şimdiye kadar bu kadar kısa zamanda en çok oyun duyurusu ve dedikodusu yapılan el konsolu oldu diyebiliriz. İşte şimdi de www.twistedjunk.com sitesi Rockstar‘a yakın bir kaynaktan aldığı habere göre oyunun Liberty City de geçeceği söyleniliyor. Birkaç ay içerisinde bu dedikodunun doğruluğunun resmi kaynaklardan doğrulanacağını […]

26.02.2012 | omeri

Ps Vita piyasaya sunulduğundan beri özellikle oyunlar açısından oldukça ses getiriyor. Şimdiye kadar bu kadar kısa zamanda en çok oyun duyurusu ve dedikodusu yapılan el konsolu oldu diyebiliriz. İşte şimdi de www.twistedjunk.com sitesi Rockstar‘a yakın bir kaynaktan aldığı habere göre oyunun Liberty City de geçeceği söyleniliyor.
Birkaç ay içerisinde bu dedikodunun doğruluğunun resmi kaynaklardan doğrulanacağını belirten site ayrıca yeni oyunda yeni araçlar, yeni karakterler ve yeni bir senaryo olacağını belirtiyor.
Bakalım tüm bu dedikodular gerçeğe dönüşecek mi? Sonuçta ateş olmayan yerden duman çıkmazmış…



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!