-->
Gears of War 3’ün Forces of Nature DLC’sinden Videolar

Gears of War 3’ün 27 Mart’ta yayınlanacak Forces of Nature isimli DLC paketindeki 3 yeni haritadan biri olan Artillery ile Gears of War 2′de yer alan ve yeniden yapılan Jacinto için video yayınlandı. Daha önce de yayınladığımız gibi Forces of Nature isimli indirilebilir içerikte oyuna 5 harita eklenecek.Bunlar, Aftermath, Artillery ve Cover isimli 3 yeni harita ve diğer […]

20.02.2012 | ulasufuk

Gears of War 3’ün 27 Mart’ta yayınlanacak Forces of Nature isimli DLC paketindeki 3 yeni haritadan biri olan Artillery ile Gears of War 2′de yer alan ve yeniden yapılan Jacinto için video yayınlandı.

Daha önce de yayınladığımız gibi Forces of Nature isimli indirilebilir içerikte oyuna 5 harita eklenecek.Bunlar, Aftermath, Artillery ve Cover isimli 3 yeni harita ve diğer ikiside Gears of War 2′den Jacinto ve Gears of War 1′den de Raven Down’ın yeniden yapılmış hali.

İşte şimdi Artillery ve Jacinto için yayınlanan videoları  sizlerle paylaşıyoruz:

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!