-->
EA Sports, Playstation Vita İçin Fifa Football’u Yayınladı

 Ödüllü FIFA, Konsol Kalitesindeki Grafikler, Oynanış ve Oyun Modlarıyla Birlikte PlayStation Vita İçin Raflardaki Yerini Aldı Electronic Arts bugün el konsollarındaki ilk gerçek HD konsol deneyimini PlayStation Vita el konsolu sistemi için EA SPORTS™ FIFA Football’u Avrupa’da piyasaya sürdüğünü duyurdu. PlayStation Vita için EA SPORTS tarafından geliştirilen ilk oyun olan FIFA konsol kalitesindeki grafiklere, oynanışa, […]

27.02.2012 | mrcappola

 Ödüllü FIFA, Konsol Kalitesindeki Grafikler, Oynanış ve Oyun Modlarıyla Birlikte PlayStation Vita İçin Raflardaki Yerini Aldı


Electronic Arts bugün el konsollarındaki ilk gerçek HD konsol deneyimini PlayStation Vita el konsolu sistemi için EA SPORTS™ FIFA Football’u Avrupa’da piyasaya sürdüğünü duyurdu. PlayStation Vita için EA SPORTS tarafından geliştirilen ilk oyun olan FIFA konsol kalitesindeki grafiklere, oynanışa, oyun modlarına ve gerçekçiliğe sahip.

PlayStation Vita için FIFA Football el konsollarındaki oyunlar için devasa bir adımı temsil ettiğini belirten Başkan Yardımcısı ve Baş Yapımcı Kaz Makita,”HD konsol kalitesindeki deneyimi avuçlarınıza bırakıyor. Şu anda erişilebilen kalite seviyesi FIFA serisi ve oyunculuk adına gerçekten heyecan verici” diye konuştu.

IGN tarafından “kesinlikle sahip olunması gereken bir çıkış oyunu”, Play Magazine tarafından ise “Vita’nın en iyi oyunlarından biri” olarak tanımlanan PlayStation Vita için EA SPORTS FIFA Football, PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemindeki FIFA’ya güç kazandıran fizik tabanlı, veri teknolojisinin aynısını kullanıyor ve sekiz farklı oyun modu içeriyor. EA SPORTS tarafından el konsolları için bugüne kadar hazırlanmış en geniş kapsamlı ve eksiksiz deneyimi sunacak olan oyunda 11’e 11 maçlar, Profesyonel Ol Modu, 50’nin üzerinde gerçek turnuva içeren Turnuva Modu, derin Kariyer Modu ve kafa kafaya online maç yapma imkanı bulunuyor.

FIFA Football ayrıca ön ve arka dokunmatik ekranı kullanarak daha isabetli, zeki ve benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. Dokunmatik Ekran Şutları sayesinde şut çektiğiniz zaman “vur ve hedefi bulmasını umut et” mantığı yerine isabet şansını tamamen siz belirlemiş olacaksınız. Dokunmatik Ekran Pasları sayesinde daha yaratıcı ve isabetli paslar atabilirken, Dokunmatik Ekran Frikik Kontrolü sayesinde ekrana parmağınızı sürerek topa barajın çevresinden geçecek şekilde falso bile verebileceksiniz. Oyunda ayrıca 11’e 11 maçlar için 30’dan fazla lisanslı lig, 500 resmi lisanslı takım ve dünyanın dört bir yanından tanınmış stadlar da bulunuyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!