-->
Durango Kod Adlı Yeni Xbox İçin Yapımcı Zirvesi?

Resmi olarak duyurulmayan fakat söylentilerin sıklaştığı yeni nesil Xbox konsolunun daha önce yayınladığımız üzere Kotaku sitesinin birden fazla kaynaktan doğruladığı hatta Microsoft’a yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre de kod adının Durango olduğu söylenmişti. Bugün ise, Crytek’ten bir teknik tasarımcının Twitter hesabında paylaştığı yazıya göre anlaşılan yeni nesil Xbox için tanıtımlar başlamış.Sean Tracy, Twitter hesabından “Durango’nun yapımcı zirvesi için […]

29.02.2012 | ulasufuk

Resmi olarak duyurulmayan fakat söylentilerin sıklaştığı yeni nesil Xbox konsolunun daha önce yayınladığımız üzere Kotaku sitesinin birden fazla kaynaktan doğruladığı hatta Microsoft’a yakın kaynaklardan edindiği bilgiye göre de kod adının Durango olduğu söylenmişti.

Bugün ise, Crytek’ten bir teknik tasarımcının Twitter hesabında paylaştığı yazıya göre anlaşılan yeni nesil Xbox için tanıtımlar başlamış.Sean Tracy, Twitter hesabından “Durango’nun yapımcı zirvesi için Londra’dayım.” yazısını paylaştı.Bu Tweet’in haber sitelerinde görülmesiyle yazı ortadan kaldırıldı.



Popüler Haberler


Uzun zamandır beklenen PlayStation 5 aksiyon-macera oyunu Stellar Blade, nihayet bugün 26 Nisan tarihinde tüm oyunculara sunuluyor!


Riot Games’in Berlin’de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama heyecanı 4. hafta 2. gün mücadeleleriyle sona erdi.


THQ Nordic ve Alkimia Interactive, merakla beklenen Gothic Remake’in Koleksiyoncu Sürümünü resmi olarak duyurdu.


Bethesda tarafından Fallout 4 hayranları için heyecan verici bir haber geldi!