-->
D&R’da Star Wars Buluşması

Göz alıcı bir Star Wars evreni sizi çağırıyor! En sevdiğiniz Star Wars karakterleri Star Wars The Old Republic oyununun Türkiye Lansmanı için İstinye Park D&R’da sizlerle buluşuyor Dünyada binlerce fanı olan, en çok tercih edilen oyunların başında gösterilen Star Wars, Türk hayranları için daha önce benzerine rastlanmamış bir etkinlik ile geliyor. Aral, D&R ve 501. […]

08.02.2012 | mrcappola

Göz alıcı bir Star Wars evreni sizi çağırıyor! En sevdiğiniz Star Wars karakterleri Star Wars The Old Republic oyununun Türkiye Lansmanı için İstinye Park D&R’da sizlerle buluşuyor

Dünyada binlerce fanı olan, en çok tercih edilen oyunların başında gösterilen Star Wars, Türk hayranları için daha önce benzerine rastlanmamış bir etkinlik ile geliyor. Aral, D&R ve 501. Lejyon ile Asi Lejyonu işbirliği ile düzenlenecek Star Wars The Old Republic Türkiye Lansmanında sevdiğiniz karakterlerle bir araya gelecek ve hatta onlara dokunabileceksiniz. 12 Şubat Pazar günü D&R İstinye Park’ta 14.00-18.00 saatleri arasında yapılacak olan Lansman, Lucasfilm resmi fan topluluğu Lejyon 501 ve Asi Lejyonu üyelerinin Star Wars hayranları için hazırladığı çok özel gösteriye sahne olacak.

Tüm dünyada benzeri etkinliklerle adını duyuran 501. Lejyon ve Asi Lejyonu üyelerinin hazırladığı ve etkileyici sahnelerin canlandırıldığı bu etkinlik, tüm Star Wars fanlarına açık olacak. Benzersiz etkinlikte, Darth Vader ile fotoğraf çekilebilir, Obi-Wan Kenobi’ye Star Wars The Old Republic posteri  ya da oyunu imzalatabilirsiniz.

Türkiye Lansmanı için D&R’ın kapısını çalacak olan Darth Vader, Obi Wan Kenobi ve Boba Fett size unutulmaz bir Star Wars deneyimi yaşatacak. Ayrıca etkinlikte Lucas Arts ve Bioware imzalı Star Wars The Old Republic oyununu satın alarak muhteşem Star Wars posterine sahip olabilir, istediğiniz Star Wars karakterine imzalatma şansını yakalayabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!