-->
D&R Sömestr Oyun Günleri’ne Davetlisiniz

Yarıyılın en güzel etkinliğinde yapılacak büyük turnuvalara hazır olun; ister yapılacak olan turnuvalarda rakiplerinizi alt edip PES 2012 veya FIFA 12 kazanın, isterseniz Skylanders karakterleri ile eğlenceli saatler geçirip sürpriz hediyeleri kazanma fırsatı yakalayın Skylanders Spyro’s Adventure tutkunlarına sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu birbirinden güzel birçok karakterin hikâyelerini oynamaları için bir fırsat veriyor. […]

03.02.2012 | mrcappola

Yarıyılın en güzel etkinliğinde yapılacak büyük turnuvalara hazır olun; ister yapılacak olan turnuvalarda rakiplerinizi alt edip PES 2012 veya FIFA 12 kazanın, isterseniz Skylanders karakterleri ile eğlenceli saatler geçirip sürpriz hediyeleri kazanma fırsatı yakalayın

Skylanders Spyro’s Adventure tutkunlarına sevilen mor ejderha Spyro’nun da aralarında bulunduğu birbirinden güzel birçok karakterin hikâyelerini oynamaları için bir fırsat veriyor. 04– 05 Şubat 2012 tarihleri arasında Marmara Forum D&R’da düzenlenecek aktivitede; Skylanders karakterlerinize hayat verebilir ya da PES 2012, FIFA 12, NBA 2K12 oyunları için düzenlenecek turnuvalara katılabilirsiniz.

Aral ve D&R işbirliği ile düzenlenen oyun şölenine gelin, Sonic Generations, uDraw ve WWE’12 oyunları ile eğlenceli saatler geçirin.

Aral ve D&R işbirliği ile Marmara Forum D&R’da düzenlenecek olan oyun şöleninde; spor oyunları tutkunları yılın en iyi futbol ve basketbol oyunlarını ile kıran kırana bir turnuvaya katılabilir, yeşil sahalarda ya da pota önünde ezeli rakipleri ile mücadele fırsatı yakalayabilir. Konsol oyunlarında iddialıyım diyorsan; Cumartesi ve Pazar günleri saat 18.00’da eşzamanlı olarak başlayacak turnuvalarda rakiplerini dize getir ve şampiyonluğunu ilan et.

Marmara Forum D&R’da iki gün boyunca sürecek olan turnuvalara katılın, finalde rakibinizi alt edin PES 2012 veya FIFA 12 sahibi olun…

Skylanders Spyro’s Adventure size başka hiçbir şeye benzemeyen bir oyun deneyimi sunacak. Bu cesur ve yenilikçi macera oyunu, Portal of Power™ sayesinde gerçek oyuncak figürlerini doğrudan oyuna ışınlayarak ‘Oyuncaklarınıza Hayat Vermenizi’ sağlayacak ve gerçek dünya ile sanal dünya arasında köprü kurarak hayal gücünüzün önündeki tüm sınırları kaldıracak. Skylanders karakterlerinizle eğlenceli zaman geçirirken, Skylanders’a özel hazırlanan paketi kazanma şansını kaçırmayın.

Yarıyılın en güzel oyun ve oyuncakları ile randevunuza geç kalmayın, sürpriz hediyeleri kaçırmayın…

Turnuva Detayları

Yer: Marmara Forum D&R

Tarih: 04 – 05 Şubat 2012

Saat: 18.00 – 19.00

Kullanılacak Konsol Bilgisi: PES 2012 – FIFA 12 XBOX 360 / NBA 2K12 PS3

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!