-->
Dear Esther’ın Satışları Yapımcısını Sevindirdi

Bağımsız yapımcı oyunlarından ve PC’ye özel hazırlanan senaryo odaklı Dear Esther’ın şatışları çok iyi gidiyor. Yapımcı TheChineseRoom tarafından gelen açıklamaya göre, Dear Esther ilk haftasında Steam üzerinden 50.000’den fazla sattı.Bu durumu bağımsız bir oyun için ‘sıradışı’ olarak değerlendiren yapımcı, oyuna gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını ve bu kadar ilgiyi beklemediklerini şaşkınlıkla dile getirdiler. TheChineseRoom,oyunu […]

28.02.2012 | mrcappola

Bağımsız yapımcı oyunlarından ve PC’ye özel hazırlanan senaryo odaklı Dear Esther’ın şatışları çok iyi gidiyor.

Yapımcı TheChineseRoom tarafından gelen açıklamaya göre, Dear Esther ilk haftasında Steam üzerinden 50.000’den fazla sattı.Bu
durumu bağımsız bir oyun için ‘sıradışı’ olarak değerlendiren yapımcı, oyuna gösterilen ilgiden bir hayli memnun olduklarını ve bu kadar ilgiyi beklemediklerini şaşkınlıkla dile getirdiler. TheChineseRoom,oyunu yamalarla düzeltme sözü de verdi.

TheChineseRoom şu sıralar korku oyunu Amnesia’nın devamı Amnesia: A Machine For Pigs üzerinde çalışıyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!