-->
Darksiders 2 Haziran’da Geliyor

THQ’nun yeni aksiyon/macera oyunu Darksiders II’nin çıkış tarihi net olarak açıklandı. Vigil Games tarafından geliştirilen oyunun daha önce yaz aylarında çıkacağı belirtilen oyunu THQ’nun üçüncü çeyrek mali raporlarında belirtilenlere göre 2012 Haziran ayında PC, PS3 ve X360 için piyasalarda olacak Darksiders II aynı zamanda Wii U içinde geliştiriliyor.Oyunun Nintendo’nun oyun konsolu içinde yıl sonu çıkış […]

03.02.2012 | mrcappola

THQ’nun yeni aksiyon/macera oyunu Darksiders II’nin çıkış tarihi net olarak açıklandı.

Vigil Games tarafından geliştirilen oyunun daha önce yaz aylarında çıkacağı belirtilen oyunu THQ’nun üçüncü çeyrek mali raporlarında belirtilenlere göre 2012 Haziran ayında PC, PS3 ve X360 için piyasalarda olacak Darksiders II aynı zamanda Wii U içinde geliştiriliyor.Oyunun Nintendo’nun oyun konsolu içinde yıl sonu çıkış yapacağı söyleniyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!