-->
Civilization V’e Gods & Kings Ek Paketi Duyuruldu

2K Games, sıra tabanlı strateji oyunu Civilization V için yeni ek paket duyurdu. Civilization V: Gods & Kings ismindeki yeni ek paket 2012’nin bahar ayları için planlanıyor. Yeni ek paket oyuna 27 yeni ünite, 13 yeni bina, 9 yeni anıt ve arasında Hollanda, Keltler ve Mayalılar’ın yer aldığı 9 yeni uygarlık ekleyecek. Gods & Kings […]

17.02.2012 | mrcappola

2K Games, sıra tabanlı strateji oyunu Civilization V için yeni ek paket duyurdu. Civilization V: Gods & Kings ismindeki yeni ek paket 2012’nin bahar ayları için planlanıyor.

Yeni ek paket oyuna 27 yeni ünite, 13 yeni bina, 9 yeni anıt ve arasında Hollanda, Keltler ve Mayalılar’ın yer aldığı 9 yeni uygarlık ekleyecek.

Gods & Kings ek paketinde oyuncular tarafından çok istendiği belirtilen din oluşturma seçeneği de olacak.Ayrıca ek pakette tamamen gözden geçirilen savaş sisteminin yanı sıra gelişmiş diplomasi ve yeni senaryo görevleri de bulunacak.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!