-->
Civilization V’e Gods & Kings Ek Paketi Duyuruldu

2K Games, sıra tabanlı strateji oyunu Civilization V için yeni ek paket duyurdu. Civilization V: Gods & Kings ismindeki yeni ek paket 2012’nin bahar ayları için planlanıyor. Yeni ek paket oyuna 27 yeni ünite, 13 yeni bina, 9 yeni anıt ve arasında Hollanda, Keltler ve Mayalılar’ın yer aldığı 9 yeni uygarlık ekleyecek. Gods & Kings […]

17.02.2012 | mrcappola

2K Games, sıra tabanlı strateji oyunu Civilization V için yeni ek paket duyurdu. Civilization V: Gods & Kings ismindeki yeni ek paket 2012’nin bahar ayları için planlanıyor.

Yeni ek paket oyuna 27 yeni ünite, 13 yeni bina, 9 yeni anıt ve arasında Hollanda, Keltler ve Mayalılar’ın yer aldığı 9 yeni uygarlık ekleyecek.

Gods & Kings ek paketinde oyuncular tarafından çok istendiği belirtilen din oluşturma seçeneği de olacak.Ayrıca ek pakette tamamen gözden geçirilen savaş sisteminin yanı sıra gelişmiş diplomasi ve yeni senaryo görevleri de bulunacak.

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.