-->
Capcom® Dünyaca Ünlü Dövüş Oyunu Serisinin 25. Yıldönümünü Kutluyor, Street Fighter™ Hayranları Coşuyor

Capcom 2012 yılı için Yarım Milyon Dolarlık Turnuva Desteği ve PlayStation®Vita için çıkacak olan Street Fighter X Tekken Yeni Karakterler Sürprizini Duyurdu Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom® bugün Street Fighter™ serisi için aralarında yeni Street Fighter X Tekken oyununun da bulunduğu heyecan verici uzun vadeli plan ve aktivitelerini duyurdu. Ejderha Yılı […]

22.02.2012 | ulasufuk

Capcom 2012 yılı için Yarım Milyon Dolarlık Turnuva Desteği ve PlayStation®Vita için çıkacak olan Street Fighter X Tekken Yeni Karakterler Sürprizini Duyurdu

Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom® bugün Street Fighter™ serisi için aralarında yeni Street Fighter X Tekken oyununun da bulunduğu heyecan verici uzun vadeli plan ve aktivitelerini duyurdu. Ejderha Yılı olan 2012 tüm zamanların en büyük video oyun serilerinden biri için de ayrı bir önem taşıyor. Capcom Street Fighter’ın 25. yılını kutlamak üzere seriyi onurlandıracak uluslararası turnuvalar düzenleyerek hayranlarını sevindirmeyi planlıyor. Firma ayrıca uzun vadeli DLC desteğine, PS®Vita’da yeni karakterlere ve hatta dövüş turnuvalı reality şova sahip olacak yeni oyun Street Fighter X Tekken’i de piyasaya sunacak.

Yakın zaman içinde PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi için piyasaya çıkacak olan, Street Fighter ailesinin en yeni üyesi Street Fighter X Tekken oyun deneyimini geliştirmek için yoğun olarak oyuncu geri bildirimlerinden faydalanacak. Sürekli olarak sunulacak yeni özellikler ve yenilikler sayesinde oyuncular oyunlarına hayat verecek kapsamlı indirilebilir İçerik (DLC) seçenekleriyle karşılaşacaklar. Street Fighter X Tekken’in kutulu versiyonu oyuncuların sahip olması gereken tek disk-tabanlı versiyon olacak, sonraki tüm güncellemeler ise DLC’ler yoluyla yapılacak.

Capcom Street Fighter’ın 25. yılını ve yeni ürünün çıkışını kutlamak üzere yıl boyunca dünyanın çeşitli bölgelerinde, 500,000 doların üzerinde ödülün dağıtılacağı turnuvalar düzenleyecek. Bu büyük turnuvalarda yeni Street Fighter X Tekken oyununun yanı sıra, başarılı Street Fighter kataloğundan eski oyunlar da bulunacak. Turnuva şemaları ve düzenlenecek bölgeler hakkında ayrıntılar daha sonra açıklanacak.

Street Fighter X Tekken geliştirme ekibi mümkün olan en keyifli dövüş deneyimini sunmak üzere rekabeti seven oyuncular için Gem seçim işlemini akıcı hale getirecek bir oyun güncellemesi için turnuvalara katılan oyuncular ve organizatörler ile birlikte çalışıyor. Yeni oyunun özünde kişiselleştirilebilir oyun deneyimi bulunuyor ve yenilikçi Gem sistemi de dövüş oyunlarına yeni bir derinlik getiriyor.

25. yıl kutlamalarının devamında, oyunun daha sonra çıkacak olan PS Vita sistemi versiyonunda 12 yeni Street Fighter X Tekken karakteri eklenecek. Street Fighter X Tekken’in ek konsolu dünyasında dövüşmek üzere Street Fighter tarafından Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy  ve Sakura, Tekken tarafından ise Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie
Monteiro, Jack, Lars Alexandersson ve Lei Wulong PS Vita sistemi ile buluşacaklar.

Capcom ayrıca tamamen CANLI yayınlanacak, dövüş oyunu merkezli internet reality şovu için iPlayWinner ve Team Sp00ky ile işbirliğine gidiyor. “Cross Assault” 22 Şubat’ta yayınlanmaya başlayacak ve programda gurur, şöhret ve 25,000 dolarlık ödül için kapışacak 10 oyuncu (Team Street Fighter ve Team Tekken) bulunacak. Capcom’un yeni oyunu Street Fighter X Tekken’de dövüşecek olan oyuncular koçlardan stratejik tavsiyeler alacak, takım mücadelelerini aşmak için strateji üretmek adına ekip halinde çalışmayı öğrenecek veya elenme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaklar. Capcom bu yenilikçi dövüş oyunu deneyimini dünyanın dört bir yanındaki hayranlarına sunmak için IGN ile ortak çalışma yürütüyor. http://www.ign.com/crossassault/ adresini ziyaret edin. DÖVÜŞ BAŞLASIN!

Street Fighter X Tekken Avrupa’da 9 Mart 2012’de piyasaya çıkacak. Street Fighter X Tekken’in PC versiyonu 11 Mayıs 2012’de, PS Vita versiyonu ise sonbaharda piyasada olacak. PC ve PS Vita versiyonları ile ilgili detaylar daha sonra duyurulacak.

STREET FIGHTER X TEKKEN HAKKINDA
Street Fighter X Tekken her iki seriden 38 ünlü karakter ile dövüş oyunları tarihinin en görkemli kadrolarından birine ev sahipliği yaparak birbirinden heyecanlı dövüşler sunacak. Street Fighter® IV’ün yeni oyun mekanikleriyle güçlendirilen başarılı dövüş motoru hem Street Fighter, hem de Tekken oyuncularına hitap edecek şekilde yenilendi. Oyunda ayrıca dövüş deneyimini stratejik biçimde kişiselleştirmenizi sağlayacak yeni Gem sistemi de bulunuyor!

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!