-->
Borderlands 2’nin Çıkış Tarihi Yeni Videosu İle Birlikte Duyuruldu

2K Games,PC,PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen Borderlands 2’nin çıkış tarihini yayınladığı yeni video ile birlikte duyurdu. Yapılan açıklamaya göre oyun 18 Eylül’de Kuzey Amerika’da, 21 Eylül’de de Avrupa ve uluslararası çıkış yapacak.İlkinden daha büyük olacağı söylenen yapıma gelecek bazı yeniliklerde belirtildi.Yenilikler arasında, Split Screen oynama imkanı,Online co-op modunda istediğimiz an girip çıkabilme özelliği ve dört […]

23.02.2012 | ulasufuk

2K Games,PC,PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen Borderlands 2’nin çıkış tarihini yayınladığı yeni video ile birlikte duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre oyun 18 Eylül’de Kuzey Amerika’da, 21 Eylül’de de Avrupa ve uluslararası çıkış yapacak.İlkinden daha büyük olacağı söylenen yapıma gelecek bazı yeniliklerde belirtildi.Yenilikler arasında, Split Screen oynama imkanı,Online co-op modunda istediğimiz an girip çıkabilme özelliği ve dört kişilik co-op desteği olacak.

Yine oyunun ön sipariş bonusları da duyurulurken, ön sipariş için özel silahların yer aldığı Gearbox Gun Pack ve oyunda nadir bulunan eşyaların kasalarını açabilecek Golden Key ve Vault Hunter’s Relic kostüm içerikleri olacak.

Şimdi yayınlanan videoya göz atmaya ne dersiniz?

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Borderlands 2-çıkış-tarihi.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Borderlands-2-release-date-trailer.jpg ‘ ]

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!