-->
Borderlands™ 2, 21 Eylül 2012’de Yeni Bir Vur ve Yağmala Dönemi Başlatıyor

Ön sipariş veren oyuncular Borderlands 2 Premiere Club’a özel erişim sahibi olacaklar 2K Games ve Gearbox Software bugün milyonlar satan hit oyun Borderlands™’in devamı olan Borderlands™ 2’nin Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 21 Eylül 2012’de piyasada olacağını duyurdu. Efsanevi oyun Borderlands 2, Aralgame adresinde […]

24.02.2012 | ulasufuk

Ön sipariş veren oyuncular Borderlands 2 Premiere Club’a özel erişim sahibi olacaklar


2K Games ve Gearbox Software bugün milyonlar satan hit oyun Borderlands™’in devamı olan Borderlands™ 2’nin Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 21 Eylül 2012’de piyasada olacağını duyurdu. Efsanevi oyun Borderlands 2, Aralgame adresinde ön siparişe açıldı.

Gearbox Software tarafından geliştirilmekte olan Borderlands 2 birinci şahıs savaş öğelerini rol yapma öğeleriyle birleştiren, dört kişilik işbirliği destekli, vur-yağmala türündeki Borderlands’in devam oyunu. Katılımcı mağazalardan ön sipariş veren oyuncular çeşitli oyun içi eşyaları ve bonuslar kazanacakları Borderlands 2 Premiere Club’a özel erişim sahibi olacaklar.

“Daha büyük, daha iyi, daha çılgın” felsefesini benimseyen Borderlands 2 yepyeni karakterler, yetenekler, müthiş bir hayal gücünün ürünü benzersiz ortamlar, eşsiz görev ve düşmanlar, daha heyecanlı ve eğlenceli silahlar, ekipmanlar ve ganimetler içerecek. Tüm bu özellikler, oyuncuları tek kişilik oyunda veya dört oyuncuyla işbirliği yaparak kötü şöhretli Handsome Jack’i ve onun yozlaşmış Hyperion Corporation’ını alaşağı etmeleri için Pandora dünyasına götürecek bir hikayede bir araya geliyor.

İlk Borderlands’in bağımlılık yapıcı oynanışı, çatışmaları ve yağmalamaları daha da geliştirilmiş halde Borderlands 2’ye geldiğini ve serinin yepyeni bir seviyeye taşındığına dikkat çeken 2K başkanı Christoph Hartmann, “Borderlands 2 bu sonbaharda daha çok silah, daha çok düşman, daha çok görev, etkileyici bir hikaye ve yepyeni karakterlerle oyun dünyasında yeni bir dönem başlatacak” dedi.

Borderlands 2 arkadaşların bölünmüş ekran yoluyla birlikte oynamalarına imkan tanırken, online olarak da oyuna istedikleri zaman katılıp çıkmalarına izin verecek. Kesintisiz işbirliği oynanışına sahip Borderlands 2 yalnız başına veya arkadaşlarıyla oynamak isteyen oyuncular için son derece erişilebilir imkanlar sunacak.

Borderlands 2’nin baştan sona kadar tam bir tutku projesi olduğunu dile getiren Gearbox Software Başkanı Randy Pitchford, “Sonuç olarak elimizde Borderlands’in tüm başarılı özelliklerini daha da geliştirmiş ve yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlanan bir devam oyunu var” diye konuştu.

Katılımcı mağazalardan ön sipariş veren oyuncular Borderlands 2 Premiere Club’a özel erişim sahibi olacaklar ve Gearbox Gun Pack, Golden Key ve Vault Hunter’s Relic eşyalarını indirebilecekler. Gearbox Gun Pack oyunculara Pandora’daki yolculuklarında yardımcı olacak eşsiz silahlardan oluşan bir koleksiyon. Golden Key Borderlands 2’de bulunan gizemli Golden Sanctuary Loot Chest’in içindeki nadide bir eşyayı açmaya yarayan anahtar. Vault Hunter’s Relic ise oyuncuların tek başlarına veya arkadaşlarıyla birlikte oynarken eşya bulma şanslarını daha da arttıran bir oyun içi eşyası. Borderlands 2 ön siparişi vermek için lütfen www.aralgame.com adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.