-->
Bioware Dünyayı Geri Alma Savaşındaki İlk Hamlesini Mass Effect 3 Demosu İle Asker Toplayarak Yapıyor

Tecrübeli savaşçı, korkusuz lider, komutan Shephard Dünya’yı geri alma savaşında kendisine katılmanızı istiyor! Bir Electronic Arts markası olan BioWare bugün Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için Mass Effect™ 3 demosunu yayınladı. Mass Effect 3 müthiş savaşları, detaylı kişiselleştirme seçeneklerini, sinematik hikaye anlatımını ve göz alıcı aksiyon sahnelerini […]

16.02.2012 | mrcappola

Tecrübeli savaşçı, korkusuz lider, komutan Shephard Dünya’yı geri alma savaşında kendisine katılmanızı istiyor! Bir Electronic Arts markası olan BioWare bugün Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için Mass Effect™ 3 demosunu yayınladı. Mass Effect 3 müthiş savaşları, detaylı kişiselleştirme seçeneklerini, sinematik hikaye anlatımını ve göz alıcı aksiyon sahnelerini bünyesinde birleştiren, 2012’nin en merakla beklenen oyunu. Demo ister tecrübeli N7 askerlerinden biri olun, ister galaksideki savaşa ilk kez katılın, size bu güçlü kombinasyondan neler bekleyebileceğinizi gösterecek. BioWare Mass Effect 3’ü serinin kıdemli oyuncularının bekledikleri tatmin edici oynanışı sunarken, seriye yeni ka ,tılacak oyuncular için de uygun bir başlangıç noktası olacak şekilde tasarladı.

Ekibimizin Mass Effect 3 ile başardığı şeyden inanılmaz gurur duyduklarını belirten Mass Effect serisinin Baş Yapımcısı Casey Hudson, “dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızın bugün demoyu oynarken çok özel bir şeyler yaşayacaklarını bilmek beni son derece heyecanlandırıyor” dedi.

Mass Effect 3 demosu Reapers ismiyle bilinen eski uzaylı ırkın Dünya’ya yaptığı büyük saldırı ile başlıyor. Demoda ayrıca oyunun ileriki kısımlarında karşılaşacağınız heyecan dolu tek kişilik görevlerden biri de bulunuyor. Oyuncular Komutan Shephard’ın ismini, cinsiyetini ve görünüşünü seçebilecekler. Bu ilk kararlar ve Shepard’ın seçtiğiniz geçmişi oyunun kendisini baştan yazmasına neden olacak ve oyuncuların önceki oyunlarda neler olduğunu bilmesini sağlayacak. Mass Effect 3 ayrıca oyunculara Dünya için yapılan epik savaşı üç farklı yönden tecrübe etme imkanı verecek: “Aksiyon” ile oyuncular daha çok savaşa yoğunlaşacaklar ve interaktif sinematik sahnelerde verilecek kararların tonunu önceden belirleyebilecekler; “Hikaye” daha çok konuşmalara yoğunlaşacak ve aksiyon kısımlarının zorluğunu azaltacak; “Rol Yapma” ise tüm seçimlerin oyuncuya bırakıldığı, sıkı aksiyon sahnelerini zengin interaktif hikaye anlatımı ile birleştiren klasik Mass Effect deneyimini sunacak. Demoda da mevcut olan bu ayarları oyun sırasında istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz. Mass Effect 3 ayrıca Xbox 360 Kinect™’in ses tanıma teknolojisini tamamen kullanan ilk demo olma unvanını da taşıyacak.

Demoda ayrıca Mass Effect 3’ün yeni çokluoyuncu modundan da örnek yer alacak. Mass Effect 3 seride ilk kez Galaxy at War sistemi sayesinde eğlenceli ve bağımlılık yapıcı bir işbirliği oynanışını sunacak ve oyuncuların çokluoyuncu modundaki ilerleyişlerinin ana sefer moduna etki etmesini sağlayacak. Demonun işbirliği kısmı 17 Şubat 2012’de aktif hale gelecek. Battlefield 3™ online şifrelerini aktifleştirmiş olan oyuncular demonun işbirliği kısmını bugünden itibaren açabilecekler.

Mass Effect 3 oyuncuları galaksiyi Reapers ismindeki eski uzaylı ırktan kurtarmak için tüm galaksiyi kapsayan bir savaşın içerisine bırakacak. Oyuncular kendilerini durdurulması neredeyse imkansız olan bir düşmanı ortadan kaldırmak için ne gerekirse yapmaya hazır Komutan Shepard rolünde bulacaklar; Dünya’yı geri almak ve tüm galaksiyi kurtarmak için galaksi çapında bir savaşa katılacaklar. Oyuncular yanlarındaki elit, savaş tecrübesine sahip askerlerle Dünya’yı nasıl geri alacaklarına karar verecek, silahlardan yeteneklere, kuracakları veya bozacakları ilişkilere kadar her şeyi kendileri belirleyecekler.

Dünyanın dört bir yanından 100’ün üzerinde satış mağazası tarafından 2012’nin en merakla beklenen oyunlarından biri olarak gösterilen ve Spike TV VGA ödüllerinde 2012’nin En Çok Beklenen Oyunu ödülünü kazanan Mass Effect 3 için geri sayım başladı.
Oyun Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC için Avrupa’da 9 Mart 2012 tarihlerinde çıkacak. Mass Effect 3 hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://facebook.com/aralgame adresini beğenin, http://twitter.com/aralgame Twitter adresini takip edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!