-->
Battlefield 3 ve FIFA 12, 10 Milyon Satış Rakamına Ulaştı

Olumlu bir mali duyuru olarak Electronic Arts,DICE tarafından geliştirilen Battlefield 3 ve EA Kanada tarafından geliştirilen FIFA 12’nin lansmanından bu yana 10 milyon satış rakamına ulaştığını açıkladı. Battlefield 3, geçen yıl Ekim ayında PS3, 360 ve PC için,yine FIFA 12’de Eylül ayında bilinen tüm platformlar için çıkış yapmıştı. EA, aynı zamanda Ağustos’ta Amerika’da Eylül ayında […]

02.02.2012 | mrcappola

Olumlu bir mali duyuru olarak Electronic Arts,DICE tarafından geliştirilen Battlefield 3 ve EA Kanada tarafından geliştirilen FIFA 12’nin lansmanından bu yana 10 milyon satış rakamına ulaştığını açıkladı.

Battlefield 3, geçen yıl Ekim ayında PS3, 360 ve PC için,yine FIFA 12’de Eylül ayında bilinen tüm platformlar için çıkış yapmıştı.
EA, aynı zamanda Ağustos’ta Amerika’da Eylül ayında da Avrupa’da çıkış ypan Madden NFL 12’nin de 5 milyon satış rakamına ulaştığını da belirtti.Yine 2011’in sonlarında çıkan MMO-RPG oyunu Star Wars: The Old Republic 2 milyon satış rakamını yakalarken aktif oyuncu sayısının da 1.7 milyon olduğu belirtildi.

Tüm bunların yanı sıra Electronic Arts’ın PC’lerdeki dijital oyun satış platformu Origin istatistikleri ile de bilgilerde paylaşıldı.Çıkışından itibaren EA’e 100 milyon dolardan fazla gelir getiren Origin’in,toplamda da 9.3 milyon kayıtlı kullanıcıya sahip olduğu açıklandı.

Fakat EA’nın iyi sayılan bu satış rakamları Modern Warfare 3’ü geçmek için yeterli olmadı.Bildiğiniz gibi Modern Warfare 3 İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri’nde 2011 yılının en çok satan oyunu olmuştu.



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.