-->
Asura’s Wrath’ın Ryu İçeriğinden Ekran Görüntüleri

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir görselde Asura ile Ryu’yu karşı karşıya görmüştük.Yapılan açıklamada ise Ryu’nun Asura’s Wrath’a yayınlanacak indirilebilir içerik ile birlikte sunulacağı belirtilmişti. Şimdi de bu içerik için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.İkilinin yer aldığı sahnelerde göstergelerin Street Fighter görünümüne sahip olacağı oyunun görsellerinde de Asura ve Ryu’nun ilk karşılaşmalarına ve dövüş anlarından görüntülere yer verilmiş.Yayınlanan diğer görsellerde bize içeriğin […]

23.02.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir görselde Asura ile Ryu’yu karşı karşıya görmüştük.Yapılan açıklamada ise Ryu’nun Asura’s Wrath’a yayınlanacak indirilebilir içerik ile birlikte sunulacağı belirtilmişti.

Şimdi de bu içerik için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.İkilinin yer aldığı sahnelerde göstergelerin Street Fighter görünümüne sahip olacağı oyunun görsellerinde de Asura ve Ryu’nun ilk karşılaşmalarına ve dövüş anlarından görüntülere yer verilmiş.Yayınlanan diğer görsellerde bize içeriğin yalnızca Ryu’yu kapsamadığını gösterirken, içeriğin detayları ile ilgili açıklama henüz yapılmadı.

Aşağıdan yayınlanan görsellere bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!