-->
Asura’s Wrath İle Öfkenizi Serbest Bırakın

Dünyanın önde gelen video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Capcom bugün yeni oyunu Asura’s Wrath’ın Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 için 24 Şubat’ta Avrupa’da piyasada olacağını duyurdu. Capcom ile Japon geliştirici CyberConnect2 işbirliğiyle geliştirilen Asura’s Wrath, Asya mitolojisi ile bilimkurguyu birleştirerek daha önce görülmemiş seviyede dinamizm, drama ve etkileşim sunuyor ve […]

22.02.2012 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen video oyun geliştiricisi ve yayıncısı Capcom bugün yeni oyunu Asura’s Wrath’ın Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 için 24 Şubat’ta Avrupa’da piyasada olacağını duyurdu.

Capcom ile Japon geliştirici CyberConnect2 işbirliğiyle geliştirilen Asura’s Wrath, Asya mitolojisi ile bilimkurguyu birleştirerek daha önce görülmemiş seviyede dinamizm, drama ve etkileşim sunuyor ve yepyeni oyun tarzıyla aksiyon türüne yeni bir soluk getiriyor. Asura rolünde aralarında devasa büyüklükteki yaratıkların da olduğu çeşitli düşmanlara karşı savaşacaksınız. Uzak ve yakın saldırıları birleştirerek Asura’nın ‘Burst Gauge’ göstergesini dolduracak, Asura’nın öfkesini serbest bırakarak kendisine ihanet edenlere karşı cezalandırıcı saldırılar yapacaksınız.
Capcom Asura’s Wrath’ı kapsamlı DLC’ler ile desteklemeye devam edecek. İlk iki paket oyuna anime dünyasından esinlenilen tamamen yeni bir artistik bakış ekleyecek. Bu DLC paketleri oyunun bölümleri arasında gerçekleşen olayları konu alacak. Mesela Asura hocası Augus ile savaşırken aklından neler geçiyordu? Yasha için doğru olan yol hangisiydi; arkadaşı Asura’ya ihanet mi etmeliydi, yoksa Deus’a karşı yanında mı olmalıydı? Bu sorular oyunun çıkışının hemen ardından sunulacak DLC bölümleri ile cevap bulacak.

Bunların ardından çıkacak olan DLC, Asura’nın nihai kavgasını konu alacak ve en güçlüler, en öfkeliye karşı dövüşecekler. Street Fighter’daki dünyanın en büyük dövüşçüleri Asura’nın karşısına geçip onu kavgaya davet edecek ve oyunun hayranlarının kaçırmak istemeyecekleri bir DLC teklifi yaratmış olacaklar.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!