-->
Angry Birds Space’in Yeni Teaser Videosu Yayınlandı

Rovio’nun başarılı serisi Angry Birds’ün yeni oyunu Angry Birds Space için yeni bir teaser video yayınlandı. Kızgın Kuşlar’ın bu seferki maceraları uzayda geçecek.Birçok yeniliği içinde barındıracak oyunda yeni karakterler ,0 yerçekimi tabanlı oynanış dinamikleri,ışık hızı yıkım,ağırçekim ve daha birkaç yeni özellikler de yer alacak. 22 Mart’ta çıkış yapacak oyunun ikinci teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:   [flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Angry Birds […]

24.02.2012 | mrcappola

Rovio’nun başarılı serisi Angry Birds’ün yeni oyunu Angry Birds Space için yeni bir teaser video yayınlandı.

Kızgın Kuşlar’ın bu seferki maceraları uzayda geçecek.Birçok yeniliği içinde barındıracak oyunda yeni karakterler ,0 yerçekimi tabanlı oynanış dinamikleri,ışık hızı yıkım,ağırçekim ve daha birkaç yeni özellikler de yer alacak.

22 Mart’ta çıkış yapacak oyunun ikinci teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

[flowplayer src=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/Angry Birds Space-teaser.mp4′ width=610 height=360 splash=’http://s4y.da8.mywebsitetransfer.com/wp-content/uploads/2012/02/angrybirdsspace-1.jpg ‘ ]



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.