-->
Atari’den Bugün Özel Bir Duyuru Gelecek!

Oyun dünyasının köklü firmalarından Atari, bugün özel bir duyuru yapacağını bildirdi. Ünlü oyun yayıncısı, bu durumun Atari için heyecan verici olduğunu dile getirirken, oyunseverlerin Twitter ve  Facebook sayfalarından yapacakları duyuruyu tahmin etmelerini istiyor.Ayrıca doğru bilen kişilere de Atari t-shirt’ü hediye edilecek. Bugüne kadar oyun konsollarında bir çok önemli oyuna kadar önemli işlere imza atan Atari’nin duyurusu sizce ne olabilir?

28.02.2012 | mrcappola

Oyun dünyasının köklü firmalarından Atari, bugün özel bir duyuru yapacağını bildirdi. Ünlü oyun yayıncısı, bu durumun Atari için heyecan verici olduğunu dile getirirken, oyunseverlerin Twitter ve  Facebook sayfalarından yapacakları duyuruyu tahmin etmelerini istiyor.Ayrıca doğru bilen kişilere de Atari t-shirt’ü hediye edilecek.

Bugüne kadar oyun konsollarında bir çok önemli oyuna kadar önemli işlere imza atan Atari’nin duyurusu sizce ne olabilir?



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!