-->
Twisted Metal’in Avrupa Çıkış Tarihi Duyuruldu

Eat Sleep and Play tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen Twisted Metal’in Amerika çıkış tarihi 14 Şubat olarak biliniyordu.Fakat Avrupa’ya ne zaman geleceği hakkında bir açıklama yapılmamıştı. Eat Sleep and Play’den David Scott Jaffe ise Twisted Metal’in Avrupa çıkış tarihini duyurdu.Oyun 17 Şubat’ta Avrupa’daki raflardaki yerini alacak. Twisted Metal’in PS3 ‘de ilk toplu kopya alıcıları da 2001 yılında […]

10.01.2012 | ulasufuk

Eat Sleep and Play tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen Twisted Metal’in Amerika çıkış tarihi 14 Şubat olarak biliniyordu.Fakat Avrupa’ya ne zaman geleceği hakkında bir açıklama yapılmamıştı.

Eat Sleep and Play’den David Scott Jaffe ise Twisted Metal’in Avrupa çıkış tarihini duyurdu.Oyun 17 Şubat’ta Avrupa’daki raflardaki yerini alacak.

Twisted Metal’in PS3 ‘de ilk toplu kopya alıcıları da 2001 yılında PS2 oyunu Twisted Metal Black’i bir fiş ile birlikte  indirmenize izin veriyor.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!