-->
Tomb Raider’ın Yapımcısı Crystal Dynamics’den Yeni Oyun

Tomb Raider’ın geliştiricisi Crystal Dynamics tarafından 2012 yılı içerisinde yeni oyun duyurusu gelebilir. 2012 yılında çıkacak Tomb Raider serisinin köklerine iniş yapan yeni oyununu duyuran stüdyonun,yeni oyunu ne zaman duyuracağı ise henüz belli değil. Square Enix’in blog sayfası üzerinden yeni yıl dileklerini paylaşan Crystal Dynamics ekibinden Meagan Marie,yazıda 2012 yılının Crystal Dynamics için heyecan verici bir […]

03.01.2012 | ulasufuk

Tomb Raider’ın geliştiricisi Crystal Dynamics tarafından 2012 yılı içerisinde yeni oyun duyurusu gelebilir.

2012 yılında çıkacak Tomb Raider serisinin köklerine iniş yapan yeni oyununu duyuran stüdyonun,yeni oyunu ne zaman duyuracağı ise henüz belli değil.

Square Enix’in blog sayfası üzerinden yeni yıl dileklerini paylaşan Crystal Dynamics ekibinden Meagan Marie,yazıda 2012 yılının Crystal Dynamics için heyecan verici bir yıl olacağını ve ekip olarak Tomb Raider’ı geliştirmek dışında başka planlarının da olduğunu paylaşmış.2012 yılının ayrıca Crystal Dynamics’in 20.yılı olduğunu da hatırlatmış.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!