-->
The Witcher 2’nin Xbox 360 İçin Çıkış Tarihi,Görselleri ve Videosu

Warner Bros ve CD Projekt RED, The Witcher 2: Assassins of Kings’in Xbox 360 için Nisan ayında piyasalara çıkacağını duyurdu. Oyunun hem Dark Edition ve hem de Enhanced Edition sürümü Kuzey Amerika’da 17 Nisan 2012’de raflardaki yerini alacak. The Witcher 2: Assassins of Kings geçen yıl çıkan PC sürümünden artı 3 saat oynanış süresine,yeni içerik,yeni oynanış ve hikaye […]

27.01.2012 | mrcappola

Warner Bros ve CD Projekt RED, The Witcher 2: Assassins of Kings’in Xbox 360 için Nisan ayında piyasalara çıkacağını duyurdu.

Oyunun hem Dark Edition ve hem de Enhanced Edition sürümü Kuzey Amerika’da 17 Nisan 2012’de raflardaki yerini alacak. The Witcher 2: Assassins of Kings geçen yıl çıkan PC sürümünden artı 3 saat oynanış süresine,yeni içerik,yeni oynanış ve hikaye unsurlarına sahip olacak.

Ayırca oyun için yeni ekran görüntüleri ve video yayınladı.Aşağıdan göz atabilirsiniz:

 

 

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.