-->
Super Meat Boy 2 Geliyor mu?

Team Meat,bugün Twitter üzerinde Super Meat Boy’un 1 milyon satış rakamını geride bıraktıklarını duyurmuştu. Oyuna özel olarak açılan Twitter hesabının profilinde yazan yazıyla da resmi olarak açıklanmasa da yeni oyun üzerinde çalıştıkları sinyalini verdiler.Yazıda Oyun 2 üzerinde çalıştıkları ve Super Meat Boy ‘un hiçbir zaman PS3’te olmayacağı belirtilirken,tüm oyun basını bu yazıdan SuperMeat Boy 2’nin […]

04.01.2012 | ulasufuk

Team Meat,bugün Twitter üzerinde Super Meat Boy’un 1 milyon satış rakamını geride bıraktıklarını duyurmuştu.

Oyuna özel olarak açılan Twitter hesabının profilinde yazan yazıyla da resmi olarak açıklanmasa da yeni oyun üzerinde çalıştıkları sinyalini verdiler.Yazıda Oyun 2 üzerinde çalıştıkları ve Super Meat Boy ‘un hiçbir zaman PS3’te olmayacağı belirtilirken,tüm oyun basını bu yazıdan SuperMeat Boy 2’nin geleceğini algılasa da Team Meat’ten konuyla ilgili gelecek açıklama konuya netlik kazandıracaktır.Bakalım Team Meat, Super Meat Boy ‘un devam oyunuyla mı yoksa bambaşka yeni bir oyunla mı çıkacak karşımıza?

PS3’te olamamasının sebebi Microsoft ve Nintendo ile yapılan özel anlaşmadan dolayı oyunun dağıtımı yalnızca bu iki firmadan yapılabiliyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!