-->
Steam’de Geçtiğimiz Hafta En Çok Satan Oyunlar

Steam’de bizim de günlük olarak yayınlamaya çalıştığımız 14 gün süren yılbaşı indirimleri sonrasında geçtiğimiz haftanın en çok satan 10 oyunu açıklandı. İlk sırada The Elder Scrolls V: Skyrim’i gördüğümüz Steam’de geçtiğimiz hafta en çok satan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz: 1.The Elder Scrolls V: Skyrim 2.Call of Duty: Modern Warfare 3 3.Deus Ex: Human Revolution […]

03.01.2012 | ulasufuk

Steam’de bizim de günlük olarak yayınlamaya çalıştığımız 14 gün süren yılbaşı indirimleri sonrasında geçtiğimiz haftanın en çok satan 10 oyunu açıklandı.

İlk sırada The Elder Scrolls V: Skyrim’i gördüğümüz Steam’de geçtiğimiz hafta en çok satan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.The Elder Scrolls V: Skyrim
2.Call of Duty: Modern Warfare 3
3.Deus Ex: Human Revolution
4.LA Noire: The Complete Edition
5.Serious Sam 3: BFE
6.Total War 2: Shogun
7.Sonic Generations
8.Sid Meier’s Civilization
9.Assassin’s Creed: Revelations
10.Bastion



Popüler Haberler


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!


Yayıncı HandyGames ve geliştirici ITEM42, mitolojiden ilham alan birinci şahıs ortak nişancı oyunu PERISH’i 15 Nisan’da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya süreceğini duyurdu.


Chucklefish tarafından yayınlanan ve Deadpan Games tarafından geliştirilen taktik tabanlı kart destesi oluşturma oyunu Wildfrost, 11 Nisan’da iOS ve Android mobil cihazlar için geliyor.