-->
Soul Calibur V’e Yeni Görseller ve Harika Videolar

Namco Bandai tarafından Soul Calibur V için yeni ekran görüntüleri ve videolar yayınlandı. 17 yıl sonrasının anlatılacağı oyunda,önceki olaylar toplanıp, geliştirilmiş karakter özelleştirme,Critical Edge ve Quick Move sistemleri de dahil olmak üzere Soul Calibur V karşımızda olacak.Ayrıca oyunda Assassin Creed serisinin Ezio Auditore de Firenze konuk oyuncu olarak yer alacak. Soul Calibur V ,30 Ocak […]

06.01.2012 | mrcappola

Namco Bandai tarafından Soul Calibur V için yeni ekran görüntüleri ve videolar yayınlandı.

17 yıl sonrasının anlatılacağı oyunda,önceki olaylar toplanıp, geliştirilmiş karakter özelleştirme,Critical Edge ve Quick Move sistemleri de dahil olmak üzere Soul Calibur V karşımızda olacak.Ayrıca oyunda Assassin Creed serisinin Ezio Auditore de Firenze konuk oyuncu olarak yer alacak.

Soul Calibur V ,30 Ocak tarihinde Kuzey Amerika’da,2 Şubat’ta da Avrupa’da PS3 ve Xbox 360 için satışa sunulacak.Standart sürümünün yanı sıra  dövüş oyunu için özel Collector’s Edition versiyonuda satışa sunulacak.Özel olarak hazırlanmış Collector’s Edition kutulu koleksiyon sürümünde,bir yüksek kaliteli sanat kitabı, Soul Calibur geçmişini kapsayan seçilmiş müzikleri içeren CD, yapım aşaması videoları, Black Knight ve White Knight zırhları için DLC paketi ve orijinal sanateserlerinin yanı sıra,parşömen kağıt üzerine Soul ekibi tarafından imzalanmış bir de mektup olacak.Ön sipariş ile satın alan oyuncular da Dampierre karakterini eklemek için bir koda sahip olacaklar.

Sinematik tarzda olan ilk videoda kılıç dövüşüne yer verilmiş.İkinci yayınlanan karakter videosunda da oyunda yer alan karakter ve yeteneklerine değinilmiş.Xiba,Cervantes,Aeon,Yoshimitsu karakterlerinin şovlarını mutlaka izleyin.

Aşağıdan yayınlanan ekran görüntülerine ve videolara bakabilirsiniz:

 

 

 

 

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!