-->
Soul Calibur V’in ‘We Are All Bound Together’ Adlı Çıkış Videosu

Namco Bandai Games, Xbox 360 ve PS3 için çıkış tarihi yaklaşan oyun Soul Calibur V’in çıkış videosunu yayınladı. Soulcalibur V 3 Şubat 2012 tarihinde piyasalardaki yerini alacak. Video Assassin’s Creed serisinin ana karakterlerinden Ezio Auditore da Firenze’yi de görüyoruz.Dördüncü oyundan 17 yıl sonrasını konu alacak Soulcalibur V’in ‘We are all bound together’ isimli çıkış videosunu aşağıdan […]

31.01.2012 | mrcappola

Namco Bandai Games, Xbox 360 ve PS3 için çıkış tarihi yaklaşan oyun Soul Calibur V’in çıkış videosunu yayınladı.

Soulcalibur V 3 Şubat 2012 tarihinde piyasalardaki yerini alacak. Video Assassin’s Creed serisinin ana karakterlerinden Ezio Auditore da Firenze’yi de görüyoruz.Dördüncü oyundan 17 yıl sonrasını konu alacak Soulcalibur V’in ‘We are all bound together’ isimli çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 


 

Kazanmak ya da kaybetmek …Hepimizin birlikte olmasına bağlı.
İki kılıç, iki nesil, bir kader!



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!