-->
Saints Row:The Third’e Genkibowl VII DLC’si Geliyor +Görseller ve Video

THQ tarafından geliştirilen yılın çılgınlıklarıyla adından söz ettirmeyi başaran yapım Saints Row: The Third’e yeni DLC geliyor. Genkibowl VII eklentisinde, Sexy Kitten Yarngasm, Sad Panda Skyblazing, Apocalypse Genki ve Super Ethical PR Opportunity 4 yeni oyun olacak. Major Nelson’da 560 Microsoft Puanı ($ 7) için listelenenDLC, Xbox 360, PS3 ve PC için çıkış yapacak. Genkibowl […]

12.01.2012 | ulasufuk

THQ tarafından geliştirilen yılın çılgınlıklarıyla adından söz ettirmeyi başaran yapım Saints Row: The Third’e yeni DLC geliyor. Genkibowl VII eklentisinde, Sexy Kitten Yarngasm, Sad Panda Skyblazing, Apocalypse Genki ve Super Ethical PR Opportunity 4 yeni oyun olacak. Major Nelson’da 560 Microsoft Puanı ($ 7) için listelenenDLC, Xbox 360, PS3 ve PC için çıkış yapacak.

Genkibowl VII 17 Ocak’ta Steam, Xbox Live ve PSN üstünden yayınlanacak.DLC için bir de ekran görüntüleri ve video yayınlandı,aşağıdan bakabilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!