-->
Razer’ın Yeni Sürprizi CES 2012’de

Oyuncular için ürettiği aksesuarlarıyla bilinen Razer firmasının, “PC gaming is not dead” (PC oyunculuğu ölmedi) adıyla başlattığı kampanyayı çoğunuz hatırlamıştır. Sloganla aynı ismi taşıyan bir site üzerinden başlatılan geri sayım sonucundaki sürprizi firma Razer Blade ismini verdiği 2.800 dolarlık oyun laptopu olmuştu. Şimdi de firma 10-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak CES 2012 fuarında yeni bir […]

05.01.2012 | ulasufuk

Oyuncular için ürettiği aksesuarlarıyla bilinen Razer firmasının, “PC gaming is not dead” (PC oyunculuğu ölmedi) adıyla başlattığı kampanyayı çoğunuz hatırlamıştır. Sloganla aynı ismi taşıyan bir site üzerinden başlatılan geri sayım sonucundaki sürprizi firma Razer Blade ismini verdiği 2.800 dolarlık oyun laptopu olmuştu.

Şimdi de firma 10-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak CES 2012 fuarında yeni bir bomba patlatacak.Yeni ürününün tanıtımlarını başlatan Razer, www.pcgamingisnotdead.com sitesinden Project Fiona adını verdiği cihazın ilk videosunu da yayınladı.Yayınlanan teaser’da Assassin’s Creed: Revelations, Firefall ve Tom Clancy’s H.A.W.X. 2’den bölümler sunulurken, “PC oyunculuğu yeni şeklinde” sloganı vurgulanıyor.

Yeni projenin ne olacağı henüz belli değil.Bunun için CES 2012 fuarını beklememiz gerekecek.Aşağıdan yayınlanan kısa tanıtım videosunu izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!