-->
Prototype 2’ye İki Yeni Karakter ve Görseller

Activision ve Radical Entertainment tarafından Prototype 2 için 2 yeni karakter duyuruldu.Yeni görseller ve konsept sanat tasarımları da yayınlanan oyunda yer alacak karakterler, Dana Mercer ile Peder Guerra. James Heller’a yardımcı olacak iki yeni karakterden ilki olan Dana Mercer, Alex Mercer’in kız kardeşi.Alex’e yaptığı araştırmalar ile destek verecek Dana,kardeşine sadakatini koruyacak ve aynı tarafta yer […]

18.01.2012 | mrcappola

Activision ve Radical Entertainment tarafından Prototype 2 için 2 yeni karakter duyuruldu.Yeni görseller ve konsept sanat tasarımları da yayınlanan oyunda yer alacak karakterler, Dana Mercer ile Peder Guerra.

James Heller’a yardımcı olacak iki yeni karakterden ilki olan Dana Mercer, Alex Mercer’in kız kardeşi.Alex’e yaptığı araştırmalar ile destek verecek Dana,kardeşine sadakatini koruyacak ve aynı tarafta yer alacak.Yine ikinci karakter olan Peder Guerra’da oyunda bizden yardımlarını esirgemeyecek.Katolik bir rahip olan Guerra,yumuşak kalbiyle bize büyük destek sağlayacak.

Nisan ayının sonunda PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkacak Prototype 2’nin görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.